19. ULUSLARARASI KEMER SUALTI GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’de bu yıl online olarak düzenlenecek olan 19. Uluslararası Kemer Sualtı Günleri için geri sayım başladı.

19. ULUSLARARASI KEMER SUALTI GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI

Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV), Kemer Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi tarafından organize edilen etkinlikte çekilecek olan fotoğraf ve videoları değerlendirecek jüri de belirlendi.

Kemer’in sualtı güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlik, 16-19 Mayıs tarihleri arasında online olarak yapılacak.Son 5 yıl içerisinde Antalya kıyılarında çekilmiş olan video ve fotoğrafların yarışacağı organizasyonda, Antalya ve Kemer’in tanıtımı için birçok hamle yapan ve her defasında fırsat buldukça Antalya kıyılarındadalış yapan Antalya Valisi Münir Karaloğlu’da, sualtının tanıtımı için düzenlenen organizasyonun jürisinde yer alıyor.

8 ayrı kategori de yapılacak olan etkinliğin jürisinde Antalya ValisiMünir Karaloğlu’nun yanı sıra, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Kemer Belediye BaşkanıNecatiTopaloğlu, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi DekanıProf. Dr. Osman Eravşar, UNESCO’dan Dr. Ulrike Guerin, Rusya Sualtı Aktiviteleri Federasyon BaşkanıDr. Sergey Fazlullin, Almanya Sualtı Federasyonundan Norbert Wotte, Moda Tasarımcısı Atıl Kutoğlu,Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, Sırbistan’dan Sualtı Fotoğrafçısı Ivana Orlovic,YemekSepeti.com Kurucusu Nevzat Aydın, Akademisyen Doç. Dr. Hasan Cicioğlu, NTV AntalyaTemsilcisi Sibel Atasoy, Sualtı Film Yapımcısı Tahsin Ceylan, Sualtı Fotoğrafçısı Ateş Evirgen, KETAVBaşkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, KETAV Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Aytuğ ve AkdenizÜniversitesinden Doç. Dr. Hakan Öniz’de yer alacaklar.

KETAV ve Belediye BaşkanıNecati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Sualtı Günlerinin bu yıl 19’uncusunu düzenleyeceğiz. Koronavirüs nedeniyle bu yılki etkinlik online olarak yapılacak. Etkinliğin asıl amacı Kemer’in sualtı güzelliklerine dikkat çekmek. Kemer’i uluslararası arenalarda tanıtmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.