2018 BEST OF HOTELS ÖDÜLÜNÜ ALDI

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, mükemmel hizmet kalitesi ve sağladığı yüksek misafir memnuniyeti sayesinde Orta Doğu ve Avrupa Bölgesi’ndeki Wyndham Grand otelleri arasında 2018 yılının en iyisi seçilerek ‘2018 Best of Hotels’ ödülüne layık görüldü.

2018 BEST OF HOTELS ÖDÜLÜNÜ ALDI

Wyndham Grand Hotels & Resorts’un 80 ülkede yer alan ve bünyesindeki 9.200 otelden biri olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, kazandığı pek çok önemli ulusal ve uluslararası ödüllere bir yenisini daha ekledi. ‘2018 Best of Hotels’ ödülünü almaya hak kazanan Wyndham Grand Kalamış, Orta Doğu ve Avrupa Bölgesi’ndeki en iyi Wyndham Grand seçilerek başarılarını ve kalitesini bir kez daha tescilledi.

2018 yılını, hem Wyndham Grand otellerinin arasında hem de bölge rakip otelleri arasındaki değerlendirmede birinci sırada bitirdiklerini ve şu an itibarı ile de birinciliği sürdürdüklerini belirten Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan, “İmza attığımız bu büyük başarılar tesadüfü değil. Ekip olarak sevgi, saygı ve aidiyet duygusu ile işletme için özverili çalışmalarımızın ve kurmuş olduğumuz doğru yönetim ikliminin neticeleri. Hak edilerek ve büyük emeklerle kazanılan bu ödüller bizleri daha iyiyi yapmak ve daha büyük başarılar elde etmek için motive ediyor. Açılışımızdan bu yana, sürdürülebilir başarıyı elde etmek ve bunu bir sisteme oturtmak için çok çaba sarf ettik, geçici kurallar ve anlık başarılara değil süreklilik arz eden sistemsel yaklaşıma ve kurumsallaşmaya odaklandık. Bunu ekipçe aynı frekansta olmakla başardık.” açıklamasında bulundu.

Ödülünü Wyndham Hotels & Resorts Orta Doğu Avrupa Grup Başkan Yardımcısı Edwin Broers tarafından alan Alparslan, ödül törenindeki konuşmasında “Büyük özveri ve iş ahlakıyla görev yapan harika ekibime teşekkürü bir borç biliyor ve bu ödülü onların adına almaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. 7 yılı aşkın süredir birlikte çalıştığım ve her konuda büyük anlayış, işbirliği ve destek gördüğüm Edwin Broers’a ve direktörümüz olduktan sonra gerçekten fark yaratan, kendisiyle çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum Ayça Beslen’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.