2018 NİSAN AYI İTİBARI İLE ÇANAKKALE İLE MİDİLİ ARASINDA SEFERLERİMİZ BAŞLIYOR!



Seferler konusunda ve bu konuda yaptıkları çalımlalar hakkında Turizm Yazarı Halil Öncü’ye bilgiler veren Ünsal Savaş, “18 Nisan gibi başlayacak olan seferlerimizde hem Midilli’de hem de Çanakkale’de konuklarımızın tatil yapmasını planlıyoruz. Üç dört gün konaklamalı Çanakkale, üç dört gün konaklamalı Midilli konaklamalı, dileyenler sadece Çanakkale konaklamalı dileyenler her ikisini de değerlendirebilecekler. Gemilerimiz Ayvacık, Küçükkuyu’dan hareket edecek. Bir saat 45 dakikalık seyir sonucunda Petra Limanına varılacak. Petra bilindiği gibi Midilli adasının en elit plajlarının ve otellerinin bulunduğu bir bölge. Çanakkale ile Midilli Petra’nın bir arada satılması ve gezilmesi durumunda konuklarımızın daha memnun kalacaklarını düşünmekteyiz” dedi.


Ünsal Savaş, seferler konusunda ve bu konuda yaptıkları çalışmlalar hakkında Turizm Yazarı Halil Öncü’ye bilgiler verdi.

2018 yılının Troia yılı olması bizlere bir kaldıraç etkisi yapacak!

Çanakkale’nin gezilip, görülmesi gereken, tarihi ruhu olan bir yer olduğuna dikkat çeken Dentur Avrasya'nın Genel Müdürü Ünsal Savaş, “ Dentur Avrasya hem Turizm Seyahat Acentesi tecrübesi ile hem de yıllardır bu işi yapmanın verdiği yaklaşımla işlerini yürütüyor. Şu anda Bodrum’dan Kos Adasına, Kalimnos’a, Seferihisar’dan Samos’a seferlerimiz var. Aynı zamanda İstanbul’da yılda yaklaşık bir buçuk milyon turiste hizmet vermekteyiz. Buda acentelerle olan ilişkilerimizde, incoming tecrübemizi Çanakkale Bölgemize aktarmayı düşünüyoruz. İşimizin çok zor olduğunu düşünmüyoruz. Çünkü Çanakkale gezilip, görülmesi gereken bir yer. Tarihi ruhu olan bir yer. Aynı zamanda 2018 yılının Troia yılı olması bizlere de bir kaldıraç etkisi yapacağını düşünüyoruz. Troia yılı ile başlayacak olan bu seferlerimizin, aynı zamanda önümüzdeki yıl Troia Müzesinin de açılacak olması ile birlikte bölgeye ciddi bir katkı sağlayacak. Bizde bu artı değerleri çok rahat pazarlayacağımızı düşünememeyiz. Bölge acentelerinin yanı sıra aynı zamanda TÜRSAB’ın, Sanayi Odas’ının Sayın Valimizin buradaki desteklerini de çok önemsiyoruz” diye konuştu.