2018 YILININ EN İYİSİ, “ KEMER PASTANESİ”

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - Toplam Kalite Yönetimi alanında üniversitelerde ders veren ve konusunda uzman insanlar tarafından Başkent Ankara merkezli oluşturulmuş bir sivil insiyatif olan Eniyi.BEST Kemer Pastanesi’ni 2018 yılının en iyileri arasına yazdı.

2018 YILININ EN İYİSİ, “ KEMER PASTANESİ”

Bağımsız Tüketici Değerlendirmeleri Eniyi.BEST, işine verdiği önem, sunduğu hizmetler ve kalitesinden ötürü, yaptıkları bağımsız anketler sonrasında Kemer Pastanesi’ni Türkiye’nin en iyi Pastanesi ödüllendirdi.

Halil Ahmet Büyükkapucu tarafından işletilen Kemer’in en önemli markası olan Kemer Pastanesi büyük usta Turan Büyükkapucu’nun geliştirmiş olduğu tarifler ile bir sır olarak babadan oğla geçti. Yenilenen yeni yapısı ve çalışanları, gelen misafirleri ile birlikte sıcak bir ortamda aile havasının yaşandığı Kemer Pastanesindeki ürün çeşitliliği de gözlerden kaçmıyor.

Ürün çeşitliliği her geçen gün artan Kemer Pastanesinde hijyen ise ön planda.  Bu kapsamda bünyesinde hijyen eğitimleri tamamlanmış olan mekanda İş güvenliği belgelerine sahip  40 civarında personel ve gıda mühendisi de görev yapıyor.
Alınan Eniyi.BEST ödülü Kemer Pastanesi sosyal medya hesaplarından şu şekilde paylaşıldı: “2018 yılı Bağımsız Tüketici Değerlendirilmelerinde yine, yeni, yeniden birinci olduk. Tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz... Kemer Pastanesi Kemer'in Pastanesi... 1952' den beri sevgi ile”

Kemer’in buluşma noktası olan İşletmenin sahibi  Halil Ahmet Büyükkapucu, Müşterilerine saygı ve iyi hizmet anlayışı ile yıllardır Kemer Pastanesinin kaliteden taviz vermeden, her geçen gün büyüyerek yoluna devam ettiğini ifade ettiğini belirterek, aldıkları Eniyi.BEST ödülünün gururunu yaşadıklarını belirterek, “Müşterilerimizin bizlere gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kemer Pastanesi bütün ürünlerinde tazeliğe önem verirken, bütün ürünlerini kendisi üretiyor, hammaddenin en kalitelisini seçerek ürünlerini misafirlerine sunuyor. Kemer pastanesi hijyeni ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yapı ile dikkat çekerken, aldığı ödüller ile de bunu kanıtlamaya devam ediyor.

KEMER PASTANESİ
Lise caddesi No 4/D
Kemer, Antalya
0242 814 35 02 - 0242 814 40 20
www.kemerpastanesi.com