2021’E GÖKYÜZÜNDEN ASTROLOG BAKIŞ!

YÖRSİAD’ın konuğu Astrolog Güzide Ferda Çakır oldu.

2021’E GÖKYÜZÜNDEN ASTROLOG BAKIŞ!

Astrolog Çakır, YÖRSİAD üyelerine “2021’e Gökyüzünden Astrolog Bakış” konulu bir sunum yaptı.

Turizmin nasıl geçeceği sorusuna cevaplar da veren Astrolog Güzide Ferda Çakır, Pandemi nedeniyle bu yıl turizmin geçen yıl gibi durağan geçeceğini söyleyerek“ Turizmde içeride biz çok rahat geçireceğiz. Ancak bunu yurt dışı için söyleyemeyeceğim. Uzun vadede tatil alışkanlıklarının da değişeceğini düşünüyorum. Yurt dışından uçuşların açılacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Online düzenlediği toplantılarına devam ediyor. YÖRSİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, son dönem dernek olarak yoğun bir tempo içerisinde olduklarını dile getirerek, yüz yüze bir araya gelemediklerini ancak bu süre içersinde Online toplantılar ile çok önemli konuklar ile bir araya geldiklerini söyledi. Pandemi döneminin bitmesini umut ettiklerini de dile getiren Ege, her toplantıda olduğu gibi sosyal mesafe, hijyen ve maske konusunda üyelere önerilerde bulunarak, konuk Güzide Ferda Çakır’a teşekkürlerini sundu.

Antalya’da yaşadığını söyleyen Astrolog Güzide Ferda Çakır, Astrolojinin tarihi geçmiş, İslamiyette astrolojinin var olduğunu ve Astrolojinin insan hayatında olan önemini anlatırken, Astroloji ışığında 2021 yılında nelerin beklendiği konusunu paylaştı. 2021 yılının zor bir yıl olacağına dikkat çeken Çakır, gökyüzünde olan her şeyin insana hizmet ettiğine dikkat çekti ve bundan sonra dünyada hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Astroloji burç yorumu değildir!

Astrolojinin bir burç yorumu olmadığının altını ısrarla çizen Güzide Ferda Çakır “Bu yıl çok önemli bir yıl Aslan, boğa, akrep ve kovalar için önemli bir yıl olacak. 2021 yılı zor bir yıl olacak. 2021 yılı ekonomik anlamda sıkıntılı bir dönem olacak. Bu dönemde Büyük depremler bekliyoruz. Çok dikkatli olmamız ve gerekli önlemler almamız gerekiyor. Dünyada büyük depremler olmaya başladı. Umarım ülkemizi teğet geçer. Hava çağına girdik. Bu çağ 2032’ye kadar devam edecek. 2023’den sonra Çin, Hindistan ve Türkiye gibi ülkelerin yılı olacak. BU yıldan sonra Türkiye’nin yılı olacak diyebilirim. 2021 yeni yatırımlar için asla uygun bir yıl değil. Tarım çok kıymetli olacak..Yatırım anlamında bu yıl için Arsa toprak almaktansa altın ve gümüşte kalmak yerinde diyorum. Dünyada var olan rejimler yıkılacak. İktidarlar değişecek. Başkaldırı ve isyan olacak. Ani bitiriş ve ölümler olabilecek. Bu nedenle dünya bir özgürleşme zamanına giriyor” dedi.

Pandemi ile yaşamayı öğreneceğiz!

Pandeminin ne zaman biteceği sorusunu da yanıtlayan Astrolog Güzide Ferda Çakır “Pandemi ile dünya düzeni değişiyor. 2023’e kadar biteceğini düşünmüyorum. Pandemi ile yaşamayı öğreneceğiz” dedi.

TURİZM GEÇEN YILKİ GİBİ DURAĞAN GEÇECEK!

Pandemi nedeniyle bu yıl turizmin geçen yıl gibi durağan geçeceğini söyleyen Çakır, “ Turizmde içeride biz çok rahat geçireceğiz. Ancak bunu yurt dışı için söyleyemeyeceğim. Uzun vadede tatil alışkanlıklarının da değişeceğini düşünüyorum. Yurt dışından uçuşların açılacağını düşünmüyorum” diye konuştu.