2021’İN TEMASI ‘PATARA’

Antalya Kongre Bürosu, uluslararası fuarlarda Antalya’nın tanıtımında kullanılacak ‘Meeting Incentive Planner Guide’ kataloğunun kapağında Patara’yı tema aldı.

2021’İN TEMASI ‘PATARA’

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı ve Antalya Kongre Bürosu Başkan Yardımcısı Yeliz Gül Ege, her yıl düzenli olarak çıkartılan katalogda geçtiğimiz yıl tarihi Üçkapılar’ı tema aldıklarını hatırlatarak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Antalya’nın nitelikli koltuk kapasitesini ve kentin sahip olduğu tüm zenginlikleri anlattığımız 3 ayrı bölgeyle hazırlanan kataloğumuz hazır. Olumsuz pandemi sürecine rağmen çalışmalarımızı bölmedik ve bu kataloğu her yıl olduğu gibi çıkardık. ATAV çatısı altında yer alan Antalya Kongre Bürosu, bu anlamda sürdürülebilir çalışmalarına her zaman devam edecek.”

Antalya, İstanbul’da Tek Çatı Altında Temsil Edilecek

ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, “İlk etkinliğimiz, 28-30 Haziran tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde dokuzuncusu gerçekleşecek Türkiye’nin tek kongre, toplantı ve etkinlik sektörü fuarı Ace of MICE olacak. Kongre bürosu olarak üçüncü kez 300 metrekare stant “All in Antalya” sloganı ile Antalya’yı tek çatı altında temsil edeceğiz. Bize destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Katalogda, kenti tarihi simge yapılar ve önemli eserlerle anlattıklarını vurgulayan ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, “Bu yıl Patara teması ile hareket ettik, çünkü 2020 yılı maalesef covid virüsü nedeniyle Patara için beklediğimiz gibi verimli geçmedi. Bu nedenle 2021 yılında da Patara temasını kullanmaya devam ediyoruz. Antalya Kongre Bürosu adına çalışmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Kongre, toplantı ve etkinlik alanında sahip olduğumuz önemli birikimi, tecrübeyi ve kapasiteyi uluslararası alanda her zaman gündemde tutmayı amaçlıyoruz” dedi.