ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET GECESİ

ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET GECESİ
Okula adını veren Adem Tolunay ve eşi Zeliha Tolunay’ın da katıldığı gecede 12.sınıf öğrencilerine başarı belgeleri verilirken, hazırlatılan 1500 kişilik pilav ve helva gelen misafirlere dağıtıldı. Bu yıl 12.sınıflar arasında yapılan derecelendirmede üçüncü olan Görkem Özaçık, ikinci olan Emine Tuğçe Aşıkdoğan ve birinci olan Betül Ahıskalı’ya aileleri ile birlikte başarı ve taktir belgeleri verildi. Okul birincisi olan Betül Ahıskalı her mezuniyet töreninde olduğu gibi geleneksel olarak yapılan ağaç kütüğüne ismini çaktı ve başta ailesi ve öğretmenleri olmak üzere herkese hitaben bir teşekkür konuşması yaptı ve bir teşekkür çiçeğini okulu yaptıran ve adını veren Adem Tolunay ve eşine verdi.



Mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve özel yaşamlarında başarılar diliyoruz!

 Gecede bir konuşma yapan Adem Tolunay Anadolu Lisesi Mehmet Orhan Özbek yaptığı konuşmasında bu özel günde öğrenciler ve aileleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuiyeti ifade ederek, “  Mezuniyet törenimiz, okulumuza, eğitim camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  166 öğrencimizi mezunlar listemize eklediğimiz bu gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum. Adem Tolunay Anadolu Lisesi olarak geleceğin Türkiye’sini emanet edebileceğimiz kendisi ve çevresi ile barışık, bilimsel gelişmelere açık, düşünen sorgulayan değer yargıları ile çağın gereklerini bütünleştiren gençler yetiştirebilmeyi kendimize misyon edinmiş okuluz. Mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve özel yaşamlarında başarılar diliyoruz” dedi.



Grup Serseri sahne aldı

Öğrencilerin hazırladığı birbirinden ilginç gösterilerin de yer aldığı gecede sahneye çıkan ve bu yıl Türkiye'nin dört bir yanından binlerce liseli grubun katıldığı Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışmasında Adem Tolunay Anadolu Lisesi’ni temsil eden “Grup Serseri” de birbirinden güzel şarkıları mezun olan öğrencilere ve gelen konuklara sundu. Büyük alkış alan Grup Serserinin performansı uzun süre alkışlandı.