AKADEMİK SONUÇ RAPORUYLA SEKTÖRE IŞIK TUTACAK

Antalya Turizm Fuarı, 28-29 Ekim 2019 tarihlerinde Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

AKADEMİK SONUÇ RAPORUYLA SEKTÖRE IŞIK TUTACAK

Turizm Dünyasındaki en son gelişmeleri paylaşmak üzere tüm paydaşları bir araya getirecek fuar kapsamında 15 farklı kategoride turizm komiteleri oluşturulacak. Ulusal ve uluslararası turizm uzmanlarının yer alacağı komitelerin değerlendirmeleri akademisyenler tarafından sonuçraporu oluşturularak sektöre sunulacak.Rapor, sektöre ışık tutarken kazanan turizm ve turizmci olacak.

Turizm Sektörü 15 Farklı Kategoride Analiz Edilecek

28-29 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Antalya Turizm Fuarı’nda, ortak akılla “Turizmin Kalbi” konuları masaya yatırılacak. Toplam 15 farklı kategoride komite kurulacak. Sektörün öncü isimlerinin yer alacağı komitenin konu başlıkları; Tourism Technology, Tourism Online, Tourism Human Resource, Tourism Hotel Sales &Marketing , Tourism Media ,Tourism Hotel Management , Tourism Agency&TourOperator , Tourism Spa and Wellness , Tourism Entertainment , Tourism Hotel Purchasing , Tourism Gastronomi , Tourism Healty, Tourism M.I.C.E, Tourism Germany Market, Tourism CIS Marketolarak belirlenereksektör, uzmanlar tarafından analiz edilecek.

Sektörün Check-Up’ı Niteliğinde

Uzmanların Swot analizi, akademisyenler tarafından sonuç raporu haline getirilerek turizm sektörünün tüm aktörleriyle paylaşılacak.Sonuç raporunda çeşitli stratejik senaryolar ortaya konulacak. Antalya Turizm Fuarı kapsamında oluşturulacak sonuç raporu; sektörün Check-Up‘ı niteliği taşıyacak.

Yeni Sezona Yeni Bir Vizyon

ATF,Türk Turizmini en güçlü olduğu yönü olan Türk Misafirperverliği ile en güçlü olduğu yerde, evinde, ortak aklı, ortak duyguyu yakalayarak yeni sezona yeni bir vizyon oluşturacak. Antalya Turizm Fuarı; Türk Turizm endüstrisinin sürdürülebilir, kapsayıcı ve çevreye duyarlı, yeni bakış açıları ile gelişmesine, konaklama ve seyahat sektörünün ekonomik verimliliğini artırmasına, hizmet ve ürün sağlayıcılarının çalışmaları için yeni fırsatlar sunmasına, seyahat üreticilerini ve gezginleri Türkiye’de tatile teşvik etmeye ve endüstrinin geleceğe daha iyi hazırlanmasına katkı sunacak.29 Ekim Kırmızı Beyaz

Antalya Turizm Fuarı, Turizm sektörünü ve ülkemiz misafirlerini 28 Ekim’de ComeTogether  Partyve 29 Ekim’de Kırmızı Beyaz Cumhuriyet Partisi ile yeni sezona uğurlayacak.

YER : ANTALYA EXPO CENTER FUAR VE KONGRE MERKEZİ
TARİH : 28.10.2019 - 29.10.2019

Organizasyon : GMT FUARCILIK   +90 242 316 22 99