AKDENİZ'DEKİ İLK DİVAN OTELİ AÇILIYOR

AKDENİZ'DEKİ İLK DİVAN OTELİ AÇILIYOR
Görkemli mimarisi ve şık dekorasyonuyla dikkat çeken Divan Adana, konforlu odaları, ayrıcalıklı olanakları ve merkezi konumuyla hem iş hem de tatil amaçlı konaklamalar için benzersiz bir seçenek sunuyor.

Divan Grubu, yurt içi ve yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Ülke ekonomisine yön veren şehirlerin başında gelen Adana’ya yeni bir dinamizm getiren Divan Adana’da, ikisi Grand Süit olmak üzere toplam 180 oda bulunuyor. Hem iş seyahatleri hem de tatil amaçlı konaklamalar için tasarlanan otel, misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Görkemli mimari ve gurme lezzetler

Divan Adana, şehrin modern yüzüyle uyum sağlayan görkemli mimarisi ve şık dekorasyonuyla beğeni topluyor. Otelde, Divan’a özgü tatların sunulduğu Divan Pub ve pastane lezzetlerinin yer aldığı Divan Patisserie bulunuyor. Ayrıca, nefis manzaralı The Roof Bar, iş yemeklerine ve dost sohbetlerine ev sahipliği yapıyor.

Misafirler için her türlü konforun düşünüldüğü Divan Adana’da, tam donanımlı bir Spa ve Fitness Merkezi hizmet veriyor.  İş toplantıları için otelde, farklı büyüklüklerde 6 adet toplantı odası yer alıyor. Teknolojinin en üst olanaklarıyla donatılmış bu salonlar, konforlu bir çalışma ortamı sunuyor. Otelde ayrıca özel organizasyonlar için de 555 m2’lik bir balo salonu bulunuyor. Divan Adana, Adana Havalimanı’na yalnızca 4 kilometrelik bir mesafede yer alıyor.