AKTOB'DAN ANTALYASPOR'A HEP DESTEK,TAM DESTEK!

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - Calista Luxury Hotel’de gerçekleştirilen Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Ağustos ayı geleneksel öğle yemeğinde konuşan AKTOB Başkanı Dr.Erkan Yağcı, şehrin bir markası olan Antalyaspor’un her zaman yanında yer alacaklarını belirterek , AKTOB üyelerinin kulübe destek olması amacıyla üç türlü destek paketi hazırladıklarını söyledi. Yağcı, AKTOB üyelerine seslenerek “Antalyaspor Antalya’nın takımıdır. Ve bizimde sektör olarak bu dönemde takımıza sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Yapabildiğiniz elinizde ne geliyorsa destek vermenizi rica ediyorum” dedi.

AKTOB'DAN ANTALYASPOR'A HEP DESTEK,TAM DESTEK!

Erkan Yağcı “Antalyaspor bu şehrin markasıdır!”

Dr.Erkan Yağcı yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Antalyaspor’un bu dönemde, şehrimiz ve tanıtım için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Antalyaspor bu şehrin markasıdır. Barcelona’yı ve Real Madrid’i nasıl şehirlerinin yanında takımları ile birlikte biliyorsak Antalyaspor’un da mutlaka Antalya’yı ifade ettiğini iyi idrak etmeliyiz. Antalyaspor hem tanıtım anlamında hem de şehir anlamında çok büyük değerdir.   Bizimde bu aşamada elbetteki, takımımıza sahip çıkmamız gerektiği noktasında fikrimizi beyan ettik. Neler yapabiliriz diye düşündük. Şöyle bir karar aldık. Biz sektörümüze Antalyaspor adına destek olmak amacıyla 3 adet destek paketi açıklayacağız. Bunları altın, Gümüş ve Platinyum adı altında belirledik. Bunların belli bedeli olacak. Bu bedelin karşılığında da kulübün hem reklam noktasında hem de statta alacağı faydalar noktasında bir paket açıklayacağız. Ve bunu da tüm üyelerimize ve sektörümüze sirküle edeceğiz. Tüm üyelerimize destek paketleri konusunda detayları paylaşacağız” dedi.

Açıklanan 3 ayrı pakette platinium destek paketi 100 bin TL, altın destek paketi 50 bin TL, bronz paket 25 bin TL olarak belirlendi. Belirlenen paket ve fiyatlandırmalar üyelere iletildi.


AKTOB Başkanı Dr.Erkan Yağcı, şehrin bir markası olan Antalyaspor’un her zaman yanında yer alacaklarını belirtti.