ALAÇATI’DA HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞİYOR

Alaçatı’da hayal ettiğinizden çok daha fazlasını sunan Alaçatı La Capria Suite Otel, 24 saat yaşayan otel konsepti ile tatilinizi unutulmaz hale getirecek.

ALAÇATI’DA HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞİYOR

“The Sunday Times” tarafından Avrupa’nın En Heyecan Verici 20 Oteli arasında da gösterilen Alaçatı La Capria Suite Otel misafirlerine bambaşka bir tatil deneyimi sunuyor. Birbirinden farklı tarzları bünyesinde barındıran otel Türk-İtalyan kültürünün yanı sıra dünyanın farklı yörelerinden de esintiler taşıyor. “Comtemporientalism” tasarım anlayışı ile döşenmiş odaları, lavanta ve kekik kokulu bahar esintisini her mevsim hissedeceğiniz dinlendirici bahçesi, güneşin tadını çıkaracağınız havuzu, lezzetli mutfağı ve romantik atmosferiyle büyüleyici bir atmosfere sahip olan otel, mimar Mete Nisari ve eşi Alexandra tarafından dizayn edilmiş. İtalyan yazar Raffaele La Capria ve Ferzan Özpetek'in ünlü filmi Serseri Mayınlarda oynayan aktrist Ilaria Occhini’nin kızı olan Alexandra La Capria otele Toscana esintileri katarak yaptığı dekorasyonla, özel bir konsept oluşturmuş. Ayrıca Mete Nisari ve eşi Alexandara’ nın Toscana’da yer alan otelleri de aynı ruh ve konsepte hizmet vermektedir.

Alaçatı’da eğlenceyi ve sakinlikle harmanlayan La Capria Suite Otel’ in bu yaz Alaçatı sakinlerine yepyeni sürprizi ise otelin içinde açılan yeni nesil meyhane ve steak house konsepti.

“Arada Meyhane” konsepti Alaçatı la Capria Suite Otel’de

Farklı lezizleri özel sunumlarıyla misafirlerine konaklama ötesi bir deneyim sunan Alaçatı La Capria Suite Otel, yeni meyhane konsepti ile de misafirlerine benzersiz bir Alaçatı deneyimi yaşatıyor. Yeni nesil meyhane anlayışı ile leziz çilingir sofralarının değişmez adresi ’Arada Meyhane’’; Alaçatı La Capria Suite’de misafirlerini bekliyor.

Çeyrek asırdır İstanbul’da hizmet veren Bebek Kasap “BEBEK STEAK HOUSE” ile La Capria Suite'de

Çeyrek asırdır Bebek’ te İstanbullulara hizmet veren Bebek Kasap yeni markası BEBEK STEAK HOUSE ile La Capria Suite Otel’de hizmete açıldı. Alaçatı’nın ilk Steak House konsepti olan Bebek Steak House uzun yılların deneyimini La Capria otel içinde açtığı bu özel restorana taşıyor.

Masalsı bir tatil, unutulmaz anıların adresi La Capria Suite

Masalsı düğünlerin, özel davetlerin değişmez adresi La Capria Suite Otel, Kış aylarında şömine karşısında fondue, sıcak şarap ve film arşivi ile yaz akşamlarında ise mumlar ve meşalelerle aydınlatılmış, yemyeşil bahçesi, havuzu ile konukları için rüya gibi bir tatil sunan özel bir otel.