ALAİYE RESORT & SPA HOTEL ÖDÜLE DOYMUYOR

Alaiye Resort & SPA Hotel, vermiş olduğu hizmet kalitesini her yıl bir üst seviyeye taşıyarak misafirlerlerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Misafir memnuniyeti odaklı çalışmasının karşılığı olarak Avrupa’nın en prestijli ödülü olan “2018 HolidayCheck En Çok Tavsiye Edilen Otel “ ödülüne layık görülen Alaiye Resort & Spa Hotel BDT (Rusya, Ukraine vb.) misafirlerinin tatile çıkmadan önce ziyaret ettiği ve tatil dönüşü konakladığı otellerini puanlayıp yorumladığı Tophotels.ru isimli siteden ise “En renkli Animasyon” ödülünü aldı.

ALAİYE RESORT & SPA HOTEL ÖDÜLE DOYMUYOR

Alaiye Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal, daha önce de çok sayıda misafir memnuniyeti ile ilgili ödül aldıklarını belirterek  “Bu ödüllerin hepsinin ortak özelliği konaklama yapan misafirlerin tarafsız yorumları sonucunda verilmesidir ”dedi.

Aldıkları her ödülün hizmet sektörünün karnesi olduğunu belirten Alaiye Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal  şunları söyledi:“Günümüzdeki hizmet sektöründe başarının formülü kaliteli ürünler kullanıp, güler yüzlü, özverili hizmet ile maliyetlerden kısarak değil de vererek kazanmaktır. Alaiye Hotels olarak hizmet kalitesi yolunda değişmeyen adreslerden birisi olmaya devam edeceğiz, otellerimizden memnun ve yüksek tavsiyeler ile ayrılan her misafirimiz bizlerin en büyük ödülüdür”diye konuştu.