ALMAN TURİST ROTAYI İSRAİL'E ÇEVİRDİ

ALMAN TURİST ROTAYI İSRAİL'E ÇEVİRDİ
Türkiye, Mısır, Kuzey Afrika’ya olan talebin düşmesiyle İsrail, harika plajları, zengin tarihi ve yemekleri ile çok iyi bir alternatif olarak lanse edilmeye başlandı. Bu yaz İsrail’e sefer yapan havayollarının sayısının artması da bu pazarlama taktiğinin tuttuğunu gösteriyor.

Avrupalı havayolları yaz döneminde ilk kez Eilat tatil beldesi ve Ölü Deniz’e yönelik uçuşlara başlıyor. Kokpit.aero'da yer aalan habere göre, İsrail hükümeti de Eilat bölgesine uçan havayollarına teşvik veriyor, vergi kolaylığı, havalimanı ücretlerinde indirim, belli bir turist sayısını garanti edene nakit para desteği sağlıyor. Örneğin Ryanair Almanya’nın birçok şehrinden Eilat Havalimanı’na Alman turist taşıyor.

İşte bu yaz İsrail’e uçacak veya sefer artıracak havayollarından bazıları:

Hainan Airlines (Şangay'dan), Wow Air (Haziran’da Londra-Luton’dan),  Air Canada (Haziran’da Montreal’den), Wizz Air (Haziran’da Varna’dan), Air Transat (Haziran’da Montreal’den) ), Germania (Kasım’da Nürnberg’den), Icelandair (Reykjavik’ten), Air India (Mayıs’ta  Delhi’den) Tel Aviv uçuşlarına başlayacak. China Southern ve Singapur Havayolları’nın da yakında İsrail’e yönelik yeni uçuşlarını duyurması bekleniyor. ( Kaynak:TurizmAktuel )