ALTAV'IN YENİ BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL!

ALTAV'IN YENİ BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL!
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Oylama sonucunda vakfın yeni başkanı aynı zamanda Alanya Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Adem Murat Yücel oldu. Seçim sonrasında bir konuşma yapan Başkan Yücel, “Vakfın eski başkanı Turizmci Faik Kaptanoğlu’na bugüne kadar vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Tanıtım çalışmaları konusunda ise daha öncelikli olarak misafir memnuniyetinin ağır bastığını düşünüyorum. Her iki yönde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sivil toplum kuruluşları ve şahıslardan oluşan yeni listede yine gönüllülük esasına dayanarak başarılı bir süreç geçireceğimize inanıyorum. Bugüne kadar yapılan çalışmalar ve üretilen projeler hız kesmeden devam edecek. Ayrıca kısa bir süre için başkanlık görevini üstleneceğimin altını da çizmek istiyorum. Öte yandan Kaymakamımız Sayın Hasan Tanrıseven’in de Fahri Başkan olarak katkı sağlayacak olmasını önemsiyorum” dedi.

“AHENK İÇİNDE ÇALIŞAN BİR ALANYA VAR”

Önceki dönem Vakıf Başkanı Kaptanoğlu da “Eşimin rahatsızlığı, vefatı ve kendi rahatsızlığımdan dolayı son iki yılımı zor ama ekip arkadaşlarımın desteğiyle geçirdim. Fakat başkanlığım sürecinde turizm pazarlarını hedeflendiğimiz ülkelerdeki tanıtma müşavirlikleri ve konsolosluklar tarafında tüm dinamikleriyle ahenk içinde çalışan bir Alanya’nın var olduğunun bilinirliğini sağladık. İmajımızı yüksek seviyelere taşıdık” dedi.

“ALTAV ÇOCUĞUMUZ GİBİ”

Her zaman sivil toplum kuruluşlarının gücüne inandığını ifade eden Kaptanoğlu, “Bazı sorunların üstesinden gelene kadar Başkan Yücel’den geçici de olsa destek istedik. Zor dönemlerimizde yanımızda olan Başkan Yücel, önemli katkılar sağlamak için görevi devraldı. ALTAV çocuğumuz gibi, yıllarımızı verdik. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“YÖNETİMLERİN ARKASINDA DURMALIYIZ”

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili ise “Bugünkü listenin önceki listelerden farkı kurumlarla güçlenmiş olmasıdır. Bu yöntem çatı genişletme konuşmalarının tezahürüdür. Herkes bu işin içerisinde maddi veya manevi olarak yer almalıdır. Alanya çıkarları doğrultusunda hareket edilmeli, yönetimde kimin olduğu önemsenmemelidir. Olması gereken yönetimlerin arkasında durmamızın gerekliliğidir. Yeni yönetime başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İŞTE YENİ LİSTE:

Yönetim ve Denetim kurullarına giren kurum ve kişiler ise şöyle: Adem Murat Yücel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK), Mehmet Dahaoğlu, Şükrü Cimrin, Gürol Birgen, Fazıl Okan Şen, Kerim Yılmaz, Cengiz Dönmez, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Otelciler ve Pansiyoncular Odası, Şoförler Odası, Kent Konseyi, Mehmet Kural, Hüseyin Gümrükçüler, Aytekin Manici.