ALTİD'E TEKNİK ZİYARET

ALTİD'E TEKNİK ZİYARET
Ağırlıklı olarak otellerde çalışan teknik personel ve yöneticilerin üye olduğu Anadolu Teknik Yöneticiler ve Çalışanlar Derneği’nin Başkanı Ali Baki Kazancı, Başkan Yardımcısı Niyazi Kılıç ve Bilir Kişi Heyeti Uzmanı Sibel Özer, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

“BİLİRKİŞİ RAPORU HAZIRLIYORUZ”

Derneğin 2012 yılında kurulduğunu ve toplam üye sayılarının 325 olduğunu söyleyen Başkan Kazancı,  eğitim, bilgilendirme ve belgelendirme çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Turistik tesislerin teknik kısımlarını kapsayan alanlarda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Kazancı, “Ağırlıklı olarak, otomasyon sistemleri, kazan daireleri, havuz sistemleri ve yönetimi, elektrik hatları ve trafolar, izolasyon, su sistemleri, arıtma, çamaşırhane, klima ve buhar sistemleri konularında faaliyet gösteriyoruz. Oluşturduğumuz bilirkişi heyetiyle talep edilen konularda rapor hazırlayarak sistemlerin kurulmasını ve randımanlı şekilde çalışmaların sürdürülmesini sağlıyoruz” dedi.

“MİSAFİR MEMNUNİYETİNİ OLUMLU ETKİLİYOR”

ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili de yapılan ziyaretten dolayı yönetim kurulu adına memnuniyetini dile getirerek, “Teknik personeller turistik tesislerin önemli bir parçasıdır. Geri planda emek harcayan ve başarılı işlere imza atan teknik personellerimizin çalışmaları tesislerimizde konaklayan misafirlerimizin memnuniyet oranını arttırmaktadır. Kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.