ALTSO TURİZM MESLEK YÜKSEK OKULU BÜYÜYOR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ALTSO Turizm Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasında kat ilavesi inşaatına başlandı.

ALTSO TURİZM MESLEK YÜKSEK OKULU BÜYÜYOR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından beş ayda yapımı tamamlanarak 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ALKÜ öğrencilerinin hizmetine sunulan ALTSO Turizm MYO binasına ilave bir kat daha yapılıyor. Üniversitenin büyümesi ve öğrenci sayısının artması ile birlikte ortaya çıkan ilave derslik ile akademik ve idari personel odası ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak ihalesi yapılan ilave kat, bakım ve onarım çalışmaları için müteahhit firma çalışmalara başladı.

Mevcut ALTSO Turizm MYO binasına bir kat daha ilave yapılarak derslik ve akademisyen odaları sayısının arttırılması ve bina içerisinde bulunan konferans salonunun düzenlenerek yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere daha refah bir ortamda eğitim verilmesi için başlayan çalışmaların iki ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar kapsamında binaya 15 akademisyen odası ve 4 sınıf daha eklenecek; ayrıca Turizm Animasyonu Bölümü öğrencilerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak da düzenlemeler yapılacak.