AMANRUYA YENİ SEZONU AÇTI

Cennet Koyu’nun hemen yanında, doğal orman dokusunun içinde konumlanan Amanruya,sade ve sofistike tatil anlayışıyla 15 Nisan’dakapılarını açtı.

AMANRUYA YENİ SEZONU AÇTI

Ege’nin geleneksel Akdeniz ve Osmanlı mimarisini Bodrum’un doğal güzellikleri ile harmanlayanAmanruya, zeytin ağaçlarıve çamlardan oluşan doğası, taş villaları, büyüleyici avlu ve terasları ile  yenisezonu karşılıyor.Bulunduğu her destinasyonun doğasını adeta bir fotoğraf çerçevesiymişgibi özenle ortaya çıkarmasıyla bilinenAman konseptinin Türkiye’dekiüyesi Amanruya, yüksek standartlarda bir tatil anlayışını yansıtıyor. Hiçbir ağaca dokunulmadan tasarlananAmanruya, doğanın cömertliğinden ilham alan yüksek tavanlı 36 taş villası, ferah yaşam alanları, hamam tarzı banyoları, serin aylar için düşünülmüş şöminelerinin yanı sıra kekik kokulu terasları, kabanaları, havuzu ve göz kamaştırıcı koy manzarası ile dikkat çekiyor. Şarap ve puro salonu, 3 katlı kütüphanesi ve sanat galerisinin yanı sıra, Antalya’dan getirilen yeşil ve turkuaz mermerlerden üretilen 50 metrelik sonsuzluk havuzu ile çok yönlü bir tatilin kapılarını aralıyor.

Kişisel alan ve mahremiyete verdiği önemle tanınanAmanruya, misafirlerine yakın bir arkadaşlarının evinde ağırlanıyormuşcasına huzur duygusu yaşatırken; benzersiz doğa ve tarihi manzara ilemükemmel bir bütünleşmehissi yaratıyor.

Göltürkbükü’nde, Yalıkavak Marina’ya sadece 25 dakika uzaklıktaki AmanruyaBodrum 31 Ekim 2019’a kadar misafirlerini bekliyor.