AMERİKA KITASI'NDAKİ UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Emirates, Artan Yolcu Talebi ile Birlikte Amerika Kıtası'ndaki Uçuş Ağını Genişletiyor.

AMERİKA KITASI'NDAKİ UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Havayolu Seattle, Dallas ve San Francisco'ya hizmet vermeye yeniden başlıyor.Emirates New York, Los Angeles ve São Paul'a seferlerini artırıyor.

Yolcularına Dubai üzerinden Orta Doğu, Afrika ve Asya'daki popüler destinasyonlara kolay aktarmalı uçuşlar sağlayan Emirates, Seattle (1 Şubat'tan itibaren), Dallas ve San Francisco (2 Mart'tan itibaren) uçuşlarına yeniden başlayacağını duyurdu. Bu üç destinasyonun eklenmesiyle, Emirates’in Kuzey Amerika'daki uçuş ağı Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, New York JFK, Toronto ve Washington DC'ye hizmetlerin yeniden başlaması sonrasında 10 destinasyona ulaşacak.

San Francisco kalkışlı ve varışlı uçuşlar Emirates’in Boeing 777-300ER uçağıyla haftada dört kez gerçekleşecek. Seattle (haftada dört sefer) ve Dallas (haftada üç sefer) kalkışlı ve varışlı uçuşlar, Business sınıfında yatak konumuna gelebilen 38 koltuk ve Ekonomi sınıfında   ergonomik tasarımlı 264 koltuk sunan Boeing 777-200LR ile gerçekleşecek.

Havayolu ayrıca yolcularına New York, Los Angeles ve São Paulo'ya yapılacak ilave uçuşlarda daha fazla seçenek ve tercih hakkı sunacak. 1 Şubat'tan itibaren geçerli olmak üzere, Emirates, John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na (JFK) günde iki sefer ve Los Angeles'a (LAX) günde bir sefer uçuş gerçekleştirecek. Emirates yolcuları, havayolunun Jetblue ve Alaskan Airlines ile yaptığı kod paylaşım anlaşmalarıyla, ABD'deki diğer şehirlere sorunsuz erişime sahip olacak.

Güney Amerika'da, Emirates São Paulo'ya haftada beşinci seferini yapmaya başlayarak (5 Şubat'tan itibaren), Brezilya'daki yolcularına genişleyen uçuş ağına daha fazla ulaşım sağlayan seyahat seçenekleri sunacak. São Paulo'ya ek olarak, Emirates yolcuları, havayolunun GOL ile yaptığı kod paylaşım ortaklığı, Azul ve LATAM ile imzaladığı iç hat anlaşmaları sayesinde, Brezilya'daki 24 şehre daha kolay aktarma ve ulaşıma sahip olacaklar.

Uçuş ağı genelinde uçuşlarına güvenli ve kademeli olarak yeniden başlayan Emirates, halihazırda altı kıtada 114 destinasyona hizmet veriyor.