ANTALYA ACE OF MICE’TA

Antalya Kongre Bürosu, kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün profesyonellerini buluşturan Ace of MICE fuarında tek çatı altında ikinci kez Antalya’yı temsil ediyor.

ANTALYA ACE OF MICE’TA

On iki otel, hava alanı, bir hava yolu şirketi ve bir tedarikçi firmayı Antalya çatısı altında buluşturan Antalya Kongre Bürosu, Ace of MICE’ta kongre turizmi için çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Kongre Bürosu (ACB) Başkan Yardımcısı Yeliz Gül Ege,“Antalya’yıgastronomisi, kültürel ve tarihi zenginliğiyle, 7’ncisi düzenlenen Ace of MICE Fuarı’nda, ziyaretçilerin giriş yaptığı konumda, 300 metrekare standımızla ikinci kez tek çatı altındadestinasyon olarak tanıtıyoruz. Türkiye’de düzenlenen uluslararası tek kongre fuarına Antalya olarak desteğimizi artırmak ve Antalya’nın kongre turizmi pazarında önemini vurgulamak için gerekli bir adımdı. Bu adımı atmış olmaktan dolayı mutluyuz. Fuarda, 12 otelimiz, bir tedarikçi firmamız, Fraport TAV Antalya hava limanımız ve SunExpress gibi güçlü bir hava yolu şirketimizle temsili gerçekleştiriyoruz” dedi.

Antalya, sektördeki büyüklüğünü ispatladı

Antalya Kongre Bürosu Başkan Yardımcısı Yeliz Gül Ege, fuara Antalya çatısı altında katılan tüm firmalara teşekkür ederek, şöyle devam etti: “Fuarda bize destek olan tüm firmaların, desteklerinin karşılıksız kalmadığını yurt dışından gelen MICE profesyonelleriyle yaptıkları ikili görüşmelerle tanık oluyoruz.Bu fuarla Antalya,Türkiye’de kongre pazarında sadece İstanbul’un değil Antalya’nın da yıllardır var olduğunu gözler önüne serdi. İstanbul’da temsilimizi daha da geliştirerek sürdüreceğiz. Önümüzdeki yıllara daha iyi hazırlanmak amacıyla, 2020 yılında Antalya’nın kongre turizm potansiyeline dikkat çekecek farklı etkinlikler planlıyoruz. Bu sektörün kan kaybetmediğini çok hızlı bir biçimde anlatmamız gerekiyor.”
Antalya Kongre Bürosu çatısı altında,Gloria Golf Resort, IC Hotels, Miracle Resort Hotel, Starlight Resort Hotel, Mirage Park Resort, Armas Hotels, Maxx Royal, Selectum Hotel ATG, Sherwood Hotels, Regnum Carya Hotel, Lykia World, SunExpress, Cornelia Hotel, Yıldırım Elektronikve Fraport TAV Antalya Havalimanı bulunuyor.