ANTALYA KEPEZLER PETROL ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLUYOR


Kepezler Petrol,  “Farkı Yaratan İnsandır Programı”nda, 2014 yılı Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyonu oldu.İZLEYİN!...

65 ülkeden 16 bin 700 Shell istasyonunun yarıştığı “Farkı Yaratan İnsandır Programı”nda, 2014 yılı Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyonu olan Antalya-Kundu Shell istasyonunun büyük başarısı, Shell & Turcas yöneticilerinin de katıldığı bir organizasyonla Antalya’da kutlandı.

Kepezler Petrol, YÖRSİAD üyesi..

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici İş Adamları Derneği ) Üyesi de olan Kepezler Petrol Sahiplerinden Zafer Kepez yaptığı açıklamada, “Çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Antalya-Kundu Shell olarak her ziyarette, müşterilerimizi misafir gibi ağırlıyoruz. İmza attığımız bu haklı başarının devamı için ekip olarak azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



TABGİS’den Teşekkür plaketi

2014 yılında dünyada 16700 Shell İstasyonu arasında yapılan “ Farkı yaratan İnsandır” programında Türkiye birincisi olarak gittiği Paris’ten Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonu olarak dönen  Kepezler Petrol bu başarının mutluluğunu yaşıyor. Havalimanı-Kundu Yolu üzerinde yer alan ve ‘Farkı yaratan İnsandır’ sloganı ile verdiği hizmet ile de farkını hissettiren Kepezler Petrol bu şampiyonluğu Shell&Turcas yöneticilerinin de katıldığı bir kokteyl ile müşterileri ve Antalyalılar ile paylaştı. Kepezler Petrol çalışanları ve ekibine teşekkür plaketleri verildi.



 Shell üst düzey ekibinden Shell&Turcas CEO’su Felix Faber, Genel Müdür Yardımcısı Burçin Toktamış ve Yatırım Müdürü Semih Genç’in de katıldığı kutlamada, TABGİS ( Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşverenleri Sendikası ) Antalya İl Temsilci Semih Beken tarafından TABGİS Üyesi Kepezler Petrol Sahiplerinden Zafer Kepez’e bir teşekkür plaketi verildi.



Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Burçin Toktamış’tan teşekkür

Antalya - Kundu Shell istasyonunda gerçekleştirilen ve 100’den fazla davetlinin katıldığı kutlamada Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Burçin Toktamış, Antalya-Kundu Shell istasyonu ekibine “Farkı Yaratan İnsandır” programında gösterdikleri üstün performans için tek tek isimleriyle teşekkürlerini sunarak, “Türkiye’yi küresel bir organizasyonda başarıyla temsil ederek bizleri gururlandırdınız. Shell markası altında, istasyonunuzu ziyaret eden misafirlerinizi en iyi şekilde ağırladınız. Yakaladığınız üstün başarı için sizleri tebrik ediyoruz. Kişiselleştirdiğiniz mükemmel hizmetinizle, müşterilerimizi misafir gibi ağırlayarak onları gülümsettiniz.” diye konuştu.