ANTALYA KONGRE BÜROSU MPG 2014 ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

ANTALYA KONGRE BÜROSU MPG 2014 ÇALIŞMASINI TAMAMLADI
Antalya Kongre Bürosu her yıl olduğu gibi bu yıl da Meeting & Incentive Planner Guide -Toplantı ve özel ilgi grupları Rehberi 2014 katalog ve DVD basımını gerçekleştirdi.  Antalya’nın  sahip olduğu kongre ve toplantı kapasitesini tek bir katalog ve Dvd ‘de yayınlayan Kongre Bürosu, toplantı ve kongre düzenleyicilerine önemli bir kaynak sunuyor. Katalogun dağıtımı ilk olarak 19-21 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleşen EIBTM Barselona Fuarında Antalya Kongre Bürosu tarafından  yapıldı ve toplantı profesyonellerinden övgü aldı.



Antalya Kongre Bürosu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nizamettin Şen, sektör için çok önemli bir bilgi kaynağını kısıtlı bütçelerle tamamladıklarını, sürdürülebilir turizmin önemli ayağı olan kongre turizminin gelişimi ve tanıtımında elbirliği ile çalışılması gerekliliğini vurgulayarak MICE Profesyonellerinden Kongre Bürosuna daha fazla destek beklediklerini söyledi. Şen, Antalya’nın özellikle ICCA -Dünya Kongre Organizatörleri Birliği 2014 Genel Kurulunu gerçekleştirdikten sonra kongre turizminde farklı bir konuma taşınacağının altını çizdi.
 
ACB Genel Müdür’ü Sinan İnan, 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da yoğun bir fuar döneminin kendilerini beklediğini, yurtdışı fuarlarında Antalya’nın  MICE destinasyonu  olarak yeterli donanıma sahip olduğunu MPG Katalog ve DVD ile görsel olarak tanıtılabildiğini bu bağlamda ziyaretçilerden beğeni aldıklarını dolayısıyla  kataloğun her yıl daha da geniş kapsamlı hazırlandığını belirtti. Meeting Planner Guide 2014 kataloğu www.antalyaconvention.com adresinde de yayınlanmaktadır.