ANTALYA'NIN 'PAŞASI' EXPO PERFORMANS MERKEZİ'NDE SAHNE ALACAK

Pasha Dance Theater doğduğu şehrin sakinleri ile 20 Temmuz – 3 Ağustos tarihlerinde EPM – Expo Performans Merkezi’nde buluşuyor

ANTALYA'NIN 'PAŞASI' EXPO PERFORMANS MERKEZİ'NDE SAHNE ALACAK

Osmanlı - Türk kültür mirasını geniş kitlelere tanıtmak için yoğun bir emekle hayata geçirilen Pasha Dance Theater 20 Temmuz ve 3 Ağustos tarihlerinde bir kez daha Antalyalılarla buluşuyor.

Pasha Dans Tiyatrosu - Bir aşk ve ölümsüzlük hikayesi... 

Aşk’ı arayış...

Pasha, genç bir paşanın aşık olduğu güzeller güzeli kız uğruna binlerce yıldır üzerinde yaşadığımız toprakların göz kamaştıran kültür mozaiği ve tarihle diyar diyar gezmesini anlatıyor. Pasha’nın sevgilisine giden yolu, aşk, hüzün ve umutla döşelidir.

Pasha Dance Theater Osmanlı - Türk tarihinden ve Osmanlı topraklarının kadim halk ve kültürlerinden oluşan eşsiz bir kültür ve sanat füzyonudur. Sanat yönetmenliğini Serpil Sunay’ın yaptığı Pasha Dance Theater’ın müziklerinde ise besteci  Yücel Arzen’in imzası var. Pasha Dance Theater eşsiz koreografisi, renkli kostümleri ve özgün müzikleri ile Antalyalıları sıra dışı bir yaz gecesi geçirmeye davet ediyor.

Pasha, Plancia Magna’nın şehri Perge’de 1800 yıl aradan sonra sergilenen ilk eser olma özelliğini koruyor. Pasha Dance Theater 20 Temmuz ve 3 Ağustos tarihlerinde Expo Performans Merkezi EPM Büyük Sahne’de tüm Antalyalıları dans ve akrobasiye davet ediyor.

Biletler biletix, Terra City Lara ve gösteri günü EPM gişelerinde…