ANTALYALI TURİZMCİLER BEKİR AKKAŞ ABİSİNİ UNUTMADI

Profesyonel Otel Yöneticileri derneği (POYD) 29 martta vefat eden turizmci Bekir Akkaş'ın adının Belek'te bir caddeye verilmesi için girişimlere başladı.

ANTALYALI TURİZMCİLER BEKİR AKKAŞ ABİSİNİ UNUTMADI

POYD Başkanı Ülkay atmaca ve bazı yönetim kurulu üyeleri Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı makamında ziyaret ederek, Belek'te bir caddeye Bekair Akkaş'ın adının verilmesi için hazırladıkları dilekçeyi verdi.

 

Dilekçede, ''2002 – 2004 yıllarında Derneğimizin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış, 01.10.1993 tarihinde Antalya’ ya yerleşmiş. İlk olarak Club Otel Sirene Belek’e genel müdür, daha sonra sırasıyla KAYA HOTELS bünyesinde; Merkez İşletmeler Müdürü olarak çalışmış, Antalya Porto Bello Otel, Titanic Lara Otel açılışında genel müdür olarak görev yapmıştır. Son olarak 18.03.2004 /31.12.2016 tarihleri arasında Belek Bölgesinde Akkanat Holding’in turistik tesislerinde Turizm Gurubu Başkanı olarak görev yapmıştır. 11 Ocak 2017 tarihinden itibaren BETUYAB Genel Müdürü olarak çalışan Derneğimiz Üyesi Bekir AKKAŞ, 29 Mart 2020 tarihinde vefat etmiştir.Turizm ve Otelcilik Sektörünün duayenleri, üyelerimizin görüş ve önerileri doğrultusuda ; Belek Bölgesinde öngöreceğiniz bir caddeye Bekir AKKAŞ isminin verilmesi konusundaki önerimizi bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla, '' ifadeleri yer aldı.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ise konuyu meclise taşıyacaklarını ve Belek'te uygun olan bir cadde veya sokağa Bekir Akkaş'ın adının verileceğini belirtti.