ANTALYASPOR BAŞKANI GENCER VE TEKNİK DİREKTÖR AYBABA YÖRSİAD’IN KONUĞU OLDU

ANTALYASPOR BAŞKANI GENCER VE TEKNİK DİREKTÖR AYBABA YÖRSİAD’IN KONUĞU OLDU

YÖRSİAD’ın ( Yörük Sanayici İş Adamları Derneği) Ekim ayı olağan toplantısı Porto Bello Hotel’de gerçekleştirildi. İZLEYİN!...

Toplantıya Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve Teknik Direktör Samet Aybaba, YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şube Başkanı İbrahim Okumamış, KKTC Antalya Temsilcisi Münir Korman, YÖRSİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

Toplantıda YÖRSİAD’ın yeni üyeleri Ayşe Katkıcı, Ali Karayel,Bilge Atay, Çağlıyan Akçay,Faruk Çebi, Mustafa Kaya ve Oğuz Selçuk ile Gökhan Gürbüz’e rozetleri Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba tarafından takıldı. Ayrıca toplantıda geçtiğimiz Ramazan Ayında YÖRSİAD’ın Çallı’da kurduğu iftar çadırına destek olan üyelere de birer plaket takdim edildi. Plaketleri Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer verdi.



YÖRSİAD Başkanı Semih Beken yaptığı konuşmasında, YÖRSİAD olarak Antalyaspor’a güçleri oranında her zaman destek çıktıklarını belirtirken, Başkan Gültekin Gencer ve Teknik Direktör Aybaba’yı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve  başarı dileklerinde bulundu. YÖRSİAD olarak kısa bir tatilin ardından tekrar toplantılarına başladıklarını ifade eden Beken,“ Sayın Başkanım ve değerli Teknik Direktörümüz Samet Aybaba  bu sezon Antalyaspor’da yeni görevlerine başladılar. Takımızı iyi gidiyor. Bizlerde YÖRSİAD olarak her zaman Antalyaspor’umuzun yanındayız. Şehrimizin takımının başarısı için her zaman gücümüz oranında destek veriyoruz ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, YÖRSİAD’ın konukseverliği için teşekkürlerini sunarken, Antalya’da Futbola olan ilginin azlığından duyduğu rahatsızlığını dile getirdi. Aybaba “Burada biraz futbola olan ilgi az. Bu ilgiyi arttırmak ve insanları futbola yönlendirmek lazım. Bu konuda siz değerli iş adamlarına da büyük iş düşüyor. Antalyalılar Antalyaspor Kulübüne her konuda destek olmalı ve tribünleri doldurmalıdır” dedi.

Medical Park Antalyaspor’un başkanlığına seçilmesi sürecinde yaşadığı zorlukları anlatan Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yaptıkları işin ciddi özveri ve maddi destek gerektiren bir iş olduğunu belirtti. Başkanlığa seçilmeden önce şehrin önde gelenleri ile fikir alışverişinde bulunduğunu ve yola öyle çıktığını da hatırlatan Gencer, Medical Park Antalyaspor’un bugünkü son bütçe durumu hakkında da bilgiler verdi. Gencer, “ Bu takıma hepimizin sahip çıkması gerekiyor. İspanya’da bir Sevilla Kulübü var. Bu takım UEFA Şampiyonu olmuş bir takım. Şehir olarak bizim Sevilla’dan hiçbir farkımız yok aksine artılarımız var. İnanırsak biz de Avrupa’da ciddi işler yapabilir ve Antalya adını futbol takımımız ile de dünyaya duyurabiliriz. Siz iş Adamlarından tek isteğimiz bizlere destek olmanızdır” dedi.



Konuşmanın ardından YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ve YÖRSİAD Kurucu Üyelerinden Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreter Aziz Çetin tarafından Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve Teknik Direktör Samet Aybaba’ya katılımlarından dolayı plaket takdim verildi ve günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı.