AQUAWORLD BELEK OTELE ÇEVRE ÖDÜLÜ

Sürdürülebilir çevre konusundaki başarılı çalışmaları nedeniyle Aquaworld Belek Otel en anlamlı ve prestijli çevre ödülünü almaya hak kazandı.

AQUAWORLD BELEK OTELE ÇEVRE ÖDÜLÜ

Dünyada 50 Ülkede uygulanan ve ülkemizde TÜRÇEV ( Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) tarafından 2001 yılından bu yana Uluslararası Mavi Bayrak Koordinasyonunda yürütülen “ Mavi Bayrak En İyi Çevre ve Eğitim Etkinlikleri Ödülü“, 519 Mavi Bayraklı Otel arasından Ulusal Jüri‘nin yaptığı değerlendirmeler sonucunda veriliyor.

Yaşanılan salgına rağmen; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Doğa Koruma Merkezi’nden oluşan Ulusal Jüri, çevrimiçi ortamda yaptıkları değerlendirme sonucunda, Mavi Bayraklı Oteller içerisinden Aquaworld Belek Otelini 2020 Yılının “Mavi Bayrak En İyi Çevre ve Eğitim Etkinlikleri Ödülü“ ne layık gördü.

Konu hakkında bir açıklama yapan Aquaworld Belek Genel Müdürü Cüney Kuru;"Dünyamız için, Sürdürülebilir turizmin ancak sürdürülebilir çevre ile sağlanabileceği gerçeği düşünüldüğünde, çevreye verdiğimiz değerli katkılardan dolayı otelimize verilen bu en anlamlı ve prestijli ödülün değeri çok büyüktür. MP Hotels olarak, bugün olduğu gibi, gelecekte de “Sürdürülebilir Turizm“ için “Sürdürülebilir Çevre“ bilincimizi ve etkinliklerimizi heyecanla sürdürmeye devam edeceğiz."diye konuştu.