ARGOS IN CAPPADOCIA 2021 YILINI DA ÖDÜL VE BAŞARILAR İLE KAPATTI

Kapadokya’nın büyülü coğrafyasıyla bütünleşen Argos in Cappadocia, bölgenin tüm güzelliklerini ortaya koyan, her detayı incelikle tasarlanan mimarisi ve üstün hizmet anlayışıyla 2021 yılını da ödüllerle kapattı.

ARGOS IN CAPPADOCIA 2021 YILINI DA ÖDÜL VE BAŞARILAR İLE KAPATTI

2010 yılından bu yana hizmet veren Argos in Cappadocia bugüne kadar ulusal ve uluslararası 60’tan fazla ödül ve başarıya imza attı.

Volkanik tüflerin ortaya çıkardığı, rüzgâr, kar ve yağmurun binlerce yılda nakış gibi işlediği benzersiz bir coğrafyanın ortasında, bölgenin tüm güzelliklerini yansıtan Argos in Cappadocia aldığı ulusal ve uluslararası pek çok ödülle başarılarını en üst düzeye taşıyor.

"İçinden köy geçen otel" Argos in Cappadocia, bugüne kadar aldığı ödüllere 2021 yılında 5prestijli ödül daha ekledi. Her detayı özenle tasarlanan, misafirlerine katman katman etkileyici tarihi ve mistik bir atmosferde benzersiz bir deneyim sunan Argos in Cappadocia 2021 yılında Luxury Lifestyle Magazine Okuyucu Seyahat Ödülleri’nde “Avrupa’daki En İyi Otel’’ kategorisinde 6’ncı, Condé Nast Traveler Okuyucu Ödülleri’nde ‘’Yunanistan ve Türkiye’deki En iyi 20 Otel’’ kategorisinde 7’inci oldu. Ayrıca Uluslararası Otel Ödülleri’nde “Türkiye’nin Yüksek Övgüye Değer Klasik / Tarihi Kültür Miras Oteli ve Türkiye’nin Yüksek Övgüye Değer Lüks Butik Oteli’’ ve Dünya Seyahat Ödülleri’nde “Türkiye’nin Önde Gelen Kültürel Miras Oteli’’ seçildi.

Binlerce yıl önce yer altı şehirlerinin oyulduğu, milyonlarca güvercinin en güvenli yuva bildiği, keşişlerin yüzyıllar boyu inzivaya çekildiği toprakların en özel oteli Argos in Cappadocia, hizmet vermeye başladığı günden bu yana birbirinden prestijli ulusal ve uluslararası 60’tan fazla ödül ve başarıya imza atarak dünyaya kendi alanında ilham kaynağı olmayı sürdürüyor.