ATF 2020 HEDEFLERİNİ İKİ KATINA ÇIKARIYOR

“The Right Time, The Right Place, Move Your Tourism” sloganıyla Turizmin Kalbi Antalya Turizm Fuarı; 26 – 27 Ekim 2020 tarihinde düzenleyeceği fuarın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

ATF 2020 HEDEFLERİNİ İKİ KATINA ÇIKARIYOR

Geçtiğimiz yıl yaklaşık 1000 yabancı seyahat acentesi ile Türk profesyonellerini buluşturan ATF, bu yıl hedef büyüterek bu sayıyı iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Turizm için önemli bir marka değeri olan Antalya’da ilki başarıyla gerçekleşen Turizmin Kalbi- Antalya Turizm Fuarı, GMT Fuarcılık tarafından organize ediliyor. İkinci kez kapılarını turizm profesyonellerine açarak yurt dışındaki acenteleri Türkiye profesyonelleriyle buluşturmaya hazırlanan Fuar, bu yıl 26-27 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleşecek.

“ATF İkinci Yılında Yine İddialı”

İlk yıl olduğu gibi bu yılda Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan ATF- Antalya Turizm Fuarı,  ilk yılında iki gün boyunca turizmin nabzını tutarak sektörün takdirini kazanmış ve 6700 profesyonel ziyaretçisiyle büyük bir başarı sağlamıştır. İlk yılında müthiş bir başlangıç yapan ATF, ikinci yılında da aynı başarıyı yakalamak konusunda iddiasını sürdürüyor.
Yurt Dışından Acentelerle Profesyonelleri Buluşturmaya Devam Edecek
Antalya Turizm Fuarı’nda, ilk yıl ‘Yerinde Pazarlama’  öne çıkan çarpıcı başlıklar arasındaydı. Antalya Turizm Fuarı’na yurt dışından katılım gösteren 1000’e yakın acente, Türk turizm profesyonelleri ile bir araya gelerek önemli iş birliklerine imza attı. ATF ikinci yılında da Türk turizm endüstrisinin paydaşları ile yurt dışından acenteleri buluşturmaya ve güçlü bir sinerji yaratmaya devam edecek.

ATF- 2020 “ Move Your Tourism”

Antalya Turizm Fuarı Kurucusu Selçuk Meral ilkini başarıyla gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını, ikinci yılında da iddialı olduklarını dile getirerek Antalya Turizm Fuarı hakkında şu açıklamaları yaptı:
“Bu yıl ki mottomuzu, “Move Your Tourism’ olarak belirledik. Turizmin Kalbi- Antalya Turizm Fuarı’na katılmak için birçok sebebiniz var. Bu fuara katılarak “Heyecanlı, Mutlu ve Umutlu Olacaksınız”. “Heyecanlanacaksınız, çünkü dünyanın hiçbir yerinde bu kurguda bir fuarı daha önce görmediniz ve bizim dışımızda göremeyeceksiniz. Mutlu olacaksınız çünkü sadece ve sadece işinize konsantre olacaksınız. Umutlanacaksınız, çünkü iş ve fikir üretmek için bir Türkiye salonunda hiç görmediğiniz kadar çok yabancı seyahat acentesi ve profesyonel iş çözüm ortakları bulabileceksiniz.

ATF 2020 ile Antalya’da farklı pazar uzmanlıkları olan turizm acentelerinin tur operatörlerinin, konaklama tesislerinin ve turizm endüstrisinin bileşenleri olan hizmet sağlayıcılarının profesyonelleri ile ilişkilerinizi pekiştirebilir, yeni ortaklıklar kurabilir ve işbirliği imkanı bulabilirsiniz. İşletmelerinizin ve bölgelerinizin hizmetlerini sunabilir ve yeni sezona taze bir vizyon ile start vererek marka farkındalığınızı artırabilirsiniz. Türkiye’nin en önemli konaklama tesisleri ve hedef pazarlardan 1000’den fazla acenteye, farklı pazarların en önemli tur operatörlerine ve iç pazarın dinamiklerine ulaşabilir, iletişim ve işbirliği kurma fırsatı yakalayabilirsiniz” dedi.