ATLASGLOBAL, 2999 EURO'YA 5 AY BOYUNCA SINIRSIZ UÇACAK

Atlasglobal Havayolları, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören “Unlimited Kampanyası”nı bu yıl da devam ettiriyor. Buna göre; 15 Ekim-15 Kasım 2018 tarihleri arasında “Atlasglobal Havayolları Unlimited Yurt Dışı” kampanyasına dahil olan tüm yolcular, 05 Kasım 2018- 31 Mart 2019 tarihleri arasında Atlasglobal Havayolları’nın tarifeli uçuşlarının bulunduğu yurt dışı destinasyonlarına Business Class konforuyla sınırsız seyahat edebilecek. Kampanyaya dahil olma ücreti ise 2.999 Euro.

Atlasglobal Havayolları geçen yıl başlattığı ve büyük ilgi gören “Unlimited Kampanyası”na bu yıl da devam ediyor. Paketi “Atlasglobal Havayolları Unlimited Yurt Dışı” olarak güncelleyen Atlasglobal Havayolları, kampanya kapsamında yolcularına; 05 Kasım 2018-31 Mart 2019 tarihleri arasında 5 ay boyunca tarifeli sefer icra edilen tüm yurt dışı destinasyonlarda vergi ve harçlar hariç 2.999 Euro karşılığında istedikleri parkuru seçip istedikleri uçuşu, Business Class konforuyla yapma hakkı tanıyor. Kampanyaya katılmak isteyen yolcuların ise 15 Ekim – 15 Kasım 2018 tarihleri arasında paketi satın almış olmaları gerekiyor.

ŞİRKETLER İÇİN BÜYÜK MALİYET AVANTAJI SAĞLIYOR

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Atlasglobal Havayolları Ticaret Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arşan, “Atlasglobal Havayolları Unlimited kampanyamız uçmayı daha kolay kılan ve herkesi uçmaya hatta Business Class uçmaya davet etmek üzere ortaya çıktı. Bu kapsamda geçen yıl başlattığımız kampanya büyük ilgi görünce devam etme kararı aldık. Kampanyadan faydalanan yolcular ciddi maliyet avantajı yakalıyor"dedi.