ATSO'DAN THOMAS COOK KREDİ DESTEK PAKETİ DUYURUSU

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), geçtiğimiz günlerde iflasını açıklayan Thomas Cook’un operasyonunu durdurduğu ülkelerdeki birimlerden alacaklı olan üyeleri ile ilgili duyuru yayınladı.

ATSO'DAN THOMAS COOK KREDİ DESTEK PAKETİ DUYURUSU

ATSO’nun yayınlamış olduğu duyuru şu şekilde…

"Thomas Cook’un operasyonunu durdurduğu ülkelerdeki birimlerden alacaklı olan, ülkemizdeki konaklama tesisi işletmelerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Kültür Turizm Bakanlığı tarafından Kredi Destek Paketi sağlanacak olması nedeniyle paketten yararlanacak olan üyelerin başvuru yapması gerektiği bildirilmiştir.

Bu kapsamda, Kredi Destek Paketinden yararlanmak isteyen üyelerimizin Odamız web sayfasında (www.atso.org.tr) yer alan şablon ve dilekçeyi düzenleyerek istenilen diğer bilgi ve belgeler ile birlikte Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak Odamıza kayıtlı olmayan diğer tüm işletmeler ise, en geç 18 Ekim 2019 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Kültür Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmelere Genel Müdürlüğü’ne başvuru yapılabileceklerdir.

Konuya ilişkin olarak üyelerinizin bilgilendirilmesi hususunda gereğini rica eder, bu vesileyle işlerinizde başarılar dileriz.

Vildan DEMER

Genel Sekreter"