ATSO HİLMİ BEKEN İSTASYON VE RESTAURANT’I HİZMETE AÇILDI

ATSO HİLMİ BEKEN İSTASYON VE RESTAURANT’I HİZMETE AÇILDI

Antalya’nın önde gelen firmalarından birisi olan Hilmi Beken Akaryakıt İstasyonlarına ve Restorant’ına yeni bir şube daha ekledi.İZLEYİN!...

Antalya ve İlçeleri ile Afyon’da Akaryakıt istasyonları bulunan Hilmi Beken’in yedinci şubesi Antalya Göksu Mahallesi Gaz Bulvarı üzerinde ATSO’nın yanında açıldı. Shell Petrol İstasyonu ve Hilmi Beken Restauran’tın açılışına çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi Mehter Takımı gösterisi konuklar tarafından merakla izlenirken Hilmi Beken ile oğulları Semih ve Hilmi Beken gelen konuklar ile birbir ilgilendiler. Açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile çok sayıda Antalya’nın seçkin İş adamı katıldı.







Yatırımlarımız devam ediyor!

Açılışta bir konuşma yapan Semih Beken yedinci şubelerini hayata geçirmiş olmalarının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Beken yaptığı konuşmasında, aile olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını birlikte elde ettikleri güçle bu günlere geldiklerini söyledi. Sahibi oldukları tesisleri kendi evleri gibi gördüklerini de dile getiren Semih Beken, “Hayatımız hep tesiste geçti. Kardeşim ve ben, annem ve babam tesislerimizi hep evimiz gibi gördük. Hepiniz evinize hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi firmamızın ismi Hilmi Beken. Açmış olduğumuz her tesiste Babamız Hilmi Beken ve annemizin vizyonu ve çalışkanlığı ile büyük emekleri var. Bu tesisimizde ayrıca farklı bir heyecanımız daha var. Döşemealt’ında yer alan Restoranımızdan sonra ikinci şubemizi de burada açmış bulunuyoruz. Burada ikinci şubemiz olan Restauranıtımızı da hizmete açmış bulunuyoruz. Bu yatırım ile Gıda sektöründe de yatırımlarımız da devam ediyor” dedi.





Bu hepimizin eseri!

Şirketin inşaat ve yatırımlarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Beken ise yaptığı konuşmasında, “ Şirketin inşaat ve yatırımlarından ben ilgilendiğim için burada emeğim çok gözükse de genelde kürsüde görünen kişi abim Semih Beken’dir. Genelde arka planda ben varımdır. Burasını yapımında ön planda ben olsam da her zaman arka planda ailem, abim eşim, yengem, annem, babam ve çalışma arkadaşlarımız vardır. Ben sadece bu operasyonun yöneticiliğini yaptım. Bu hepimizin eseri. Buraya gelip bu gurusu bizler paylaştığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.





Hakan Tütüncü “ Hem Beken ailesine hem de bölgemize hayırlı olsun!”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise açılışta yaptığı konuşmasında hayırlı olsun dileklerini ileterek “Açmış olduğumuz bu tesisin Beken ailesine ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.  Bu tesisin buraya kurulmasında düşünce aşamasından itibaren bende Beken ailesinin yanında oldum. Belediyemiz olarak bu tesisin en güzel şekilde hayata geçmesi için gereken bütün kolaylaştırmaları gerçekleştirdik. Bu hat boyunca birbirinden güzel ve özel ticaret merkezleri, tesisler birbiri ardına açılmaya başladı. Özellikle son yedi yılda yapmış olduğumuz imar uygulamaları, çeşitli özendirme çalışmaları bu sonucun elde edilmesinde çok büyük bir etki sağladı. Ve özellikle içinde bulunduğumuz Göksu Mahallesi de hem ticari alanları ile hem de konut alanlarına ayrılan arka kısımları ile bambaşka bir cazibe merkezi haline geldi” dedi.



Öte yandan açılışa katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Beken ailesine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.