AVRUPA'NIN EN BÜYÜK ACENTE GRUBUBELEK'TE TOPLANACAK

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK ACENTE GRUBUBELEK'TE TOPLANACAK
8 bin üyesiyle Avrupa'nın en büyük acente grubu olan Quality Travel Alliance'in 2018 toplantısı, Belek'te yapılacak.  Tourexpi'de yer alan habere göre, we are family (bir bir aileyiz) sloganıyla yapılacak toplantı, 17-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bilik ve beraberliğin vurgulanacağı toplantıda, AB veri güvenliği ve AB Paket Tur Yönetmeliği konular tartışılacak. Organizasyon çerçevesinde, turizm uzmanlık toplantıları, çalıştaylar ve bir de seyahat fuarı düzenlenecek.

Toplantı kapsamında ayrıca, Türk-Alman Gecesi gerçekleştirilecek. Türk turizminin en büyük artısı olan misafirperverliğinden övgüyle bahseden QTA sözcüsü Thomas Bösl, "Güvenilir paydaşlar olarak her zaman misafirimizle yakından ilgilenen Türk turizm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Türk turizm çalışanları derken, sadece çok değerli otel müdürlerinden değil, aynı zamanda da resepsiyon görevlisi, tur sorumlusu, otobüs şoförü ve oda hizmetlisi, kısacası müşterimize bu inanılmaz misafirperverliği gösteren herkesten bahsediyoruz.

"Türkiye'nin bir tatil ülkesi olarak çeşitliğine ve potansiyeline inancımız tam. İşte bu nedenle de 2018 toplantımızı Belek'te düzenleyeceğiz. Biz, Türkiye'deki paydaşlarımızla olan bağlarımızı daha da güçlendirmek istiyoruz" dedi.