AVRUPA'NIN KALBİNİN ATACAĞI ''TURKISH AIRLINES CHALLENGE 2010'' START ALDI

Stratejik bir sahada oyuncuların çekişmeli mücadelesine sahne olan turnuvayı yabancı basından çok sayıda basın mensubu ve Amerika Birleşik Devletleri’nin en ünlü golf editörleri takip etti. 25 ülkeden 156 profesyonel golfçünün katıldığı turnuvanın Türkiye ayağında, toplam 175.000 euro ödül dağıtılacak. Zorlu geçecek 4 günün ardında şampiyona ödül töreni ile son bulacak.

Opet Yönetim Kurulu Başkanı ve Carya Golf Club Başkanı Sn. Fikret Öztürk ve Carya Golf Club ekibi, yoğun emekleri sonucunda European Challenge Tour programına dahil edilen “Turkish Airlines Challenge 2010” turnuvasının, Türk golf turizminin tanıtımına sağladığı katkının da yadsınamayacağını belirtildi.

 

 
Türkiye’de 13 sene sonra tekrar organize edilmeye başlanan “European Challenge Tour” golf turnuvasının Türkiye ayağına 3 yıl boyunca ev sahipliği yapacak olan Carya Golf Club, golf turizminin tanıtımına heyecanla katkı sağlamaya devam edecek.

Carya Golf Club Genel Müdürü Erkan Gürgöze “Avrupa’nın en iyi 100 sahasından biri olarak seçilen Carya Golf Club’ün European Challenge Tour’a ev sahipliği ile kalitesini kanıtladı. Carya Golf Club ileriki yıllarda büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edecektir” dedi.