BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA MİNNETTARIZ!

Özkaymak İncekum Hotel Genel Müdürü Hidayet Gökçen , Turizm sezonunun iki yıl içerisinde toparlanıp zirve yapmasını “Dışişleri bakanımız Sayın Çavuşoğlu’na borçluyuz” dedi. Gökçen,Turizm sektöründe 2016 ve 2017 yıllarında sıkıntıların devam ettiğini 2018 yılının ise turizmcinin nefes aldığı bir yıl olduğunu kaydetti.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA MİNNETTARIZ!

2018 BEKLENTİLERİMİZİN ÜZERİNDE

2018 yılının beklentilerinin üzerinde gerçekleştiğini belirten Hidayet Gökçen, olumlu gelişmenin karlılık oranına da pozitif etkisi olduğunu söyledi.

ANTALYA’YI ÖN PLANA ÇIKARDI

Turizm sezonunun kısa bir süre içerisinde toparlanmasında Dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun  büyük emekleri olduğunu kaydeden Özkaymak İncekum Hotel Genel Müdürü Hidayet Gökçen, Bakan Çavuşoğlu’nun bir turizm bakanı olarak gerek Rusya’da gerekse Avrupa’da olağanüstü bir tempo ile temaslarda bulunduğunu ,Antalya’yı her zaman ön plana çıkartıp sürekli gündemde tutuğunu bütün bu emeklerinin 2018 yılında yaşadığımız bu olumlu gelişmelerin temelini oluşturduğunu söyledi.

2019’DAN ÇOK DAHA UMUTLUYUZ

2019 yılına dair çok daha büyük umutlar taşıdıklarını kaydeden Gökçen, Dışişleri Bakanı ve Kültür ve Turizm Bakanının Antalya’dan çıkmış olması ve sektörün sıkıntılarını yakından biliyor olmalarının turizmcilerin geleceğe dair beklentilerinin gerçekleşmesi noktasında ümit verdiğini kaydetti.