BAKANIN OTELLERİ ZİRVEDE!

Bakanı Ersoy’un sahibi olduğu Maxx Royal ve Voyage Otelleri Dünya ve Avrupa’nın zirvesinde!

BAKANIN OTELLERİ ZİRVEDE!

Dünyanın en prestijli otel ve seyahat değerlendirme platformlarından Tripadvisor, 2020 ödüllerinin sahiplerini açıkladı. Misafir yorumları ve destekleriyle belirlenen “Travellers’ Choice 2020” Ödülleri kapsamında Maxx Royal Resorts ve Voyage Hotels, dünya, Avrupa ve Türkiye listelerinde ilk sıralarda yer aldı.

Dünyanın En İyisi: Maxx Royal Kemer

Ödüllü mimari tasarımı ile “Maxx Inclusive” konseptini buluşturan Maxx Royal Kemer, muhteşem doğası, etkileyici konsepti ve sınırsız hizmetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Lüks otel deneyimini yeniden tanımlayan Maxx Royal Kemer, Tripadvisor’ın misafir yorumlarıyla belirlediği Travellers’ Choice 2020 Ödülleri’nde dünyanın ve Avrupa’nın “En İyi 25 Aile Oteli” kategorisinde 1. sıraya yerleşti. “En İyi 25 Lüks Otel” kategorisinde Avrupa’da 5., dünyada ise 13. sırada yer alan Maxx Royal Kemer, “En İyi 25 Otel” sıralamasında ise Avrupa’da 6., dünyada 20. olarak başarısını bir kez daha taçlandırdı. Otelin yanı sıra Maxx Royal’in dünyaca ünlü Dolce Stil Novo Alla Reggia restoranıyla Michelin Yıldızlı Alfredo Russo da Tripadvisor ödüllerinde “Best of the Best” ödülünü kazandı.

Maxx Royal Belek

Kusursuz bir doğa, özel tasarıma sahip süitler ve villalar, dünya mutfaklarının sunulduğu restoranlar ile beklentilerinizin ötesinde seçkin ve şık bir atmosferde tatil yapmanın ayrıcalığını yaşatan Maxx Royal Belek Golf Resort, Travellers’ Choice 2020 “En İyi 25 Aile Oteli” kategorisinde Avrupa’da 4., dünyada ise 10. sırada yer aldı.

Voyage Belek Golf & Spa

Yenilenen konsepti ile misafirlerini birbirinden özel hizmetlerle karşılayan, yarattığı ‘Voyage’ kalitesi ve konforuyla hem yetişkinlere hem de çocuklara unutulmaz bir tatil yaşatan Voyage Belek Golf&Spa, dünyanın en prestijli online platformlarından Tripadvisor’ın misafir yorumlarıyla belirlediği “Travellers’ Choice 2020 En İyi Her Şey Dahil 25 Otel” kategorisinde; Türkiye’de 4., Avrupa’da 7., dünyada ise 19. sırada yer aldı.

Voyage Bodrum

Bodrum’un huzur verici deniz ve doğa manzaralı oteli Voyage Bodrum, merkeze yakın konumu, Bodrum mimarisini yansıtan odaları ve Ultra Her Şey Dahil (+16 sadece yetişkinler) konseptiyle hizmet veriyor. Voyage Bodrum, Tripadvisor’ın misafir yorumlarıyla belirlediği Travellers’ Choice 2020 “En İyi Her Şey Dahil 25 Otel” kategorisinde; Türkiye’de 1., Avrupa’da 3., dünyada ise 9. sırada yer aldı.

Voyage Torba

Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Torba’da, zeytin ağaçları ve Bodrum havasını taşıyan begonvillerle kaplı doğal bir ortamda misafirlerini Ultra Her Şey Dahil konseptte ağırlayan Voyage Torba, yenilenen konseptiyle ayrıcalıklarını ayrıcalık kattı. Voyage Torba, Tripadvisor’ın misafir yorumlarıyla belirlediği Travellers’ Choice 2020 “En İyi Her Şey Dahil 25 Otel” sıralamasında; Türkiye’de 3. Avrupa’da 6., dünyada ise 18. oldu.

Voyage Sorgun & Voyage Türkbükü

Lüks konaklama alanları, özgün yeme-içme olanakları ve eğlence imkanlarıyla mükemmel deneyimler sunan Voyage Sorgun ve bir yanda Hebil Koyu diğer tarafta ise Bodrum havasını yaşatan muhteşem atmosferiyle günün her saati eğlencenin başrolde olduğu Voyage Türkbükü ise misafir yorumları ve destekleri ile belirlenen “Tripadvisor Travellers’ Choice 2020” ödülüne layık görüldü.