BAKANIN TATİLDEKİ ROTASI ÇANAKKALE!

BAKANIN TATİLDEKİ ROTASI ÇANAKKALE!

Bakan Kurtulmuş, program sonunda Bulut Bağcı'nın sorduğu “Sayın Bakanımız, yoğun vaktinizde, fırsat bulduğunuzda dinlenmek için nereye gidersiniz?”  sorusuna “ Çanakkale” cevabını verdi.

Her Cuma yayınlanan yaklaşık ve yarım saat süren programda gündemi ve sektördeki gelişmeleri değerlendiren Bakan Kurtulmuş, program sonunda Bulut Bağcı'nın sorduğu “Sayın Bakanımız, yoğun vaktinizde, fırsat bulduğunuzda dinlenmek için nereye gidersiniz?”  sorusuna “ Çanakkale” cevabını verdi.Bakan Kurtulmuş, “ Açıkçası yer anlamında bir tercihim yok. Hiçbir işimizin olmadığı, telaşımızın olmadığı bir dönem çok olmadı ama daha çok rahat etiğim, Çanakkale’de küçük bir köyde yıllardır gittiğimiz bir evimiz var. Vakit bulduğumuzda çocuklar ile oraya gitmek biraz daha farklı oluyor. Zihnimizi daha sakinleştirici bir ortam oluyor” dedi.
Çanakkale,  Gelibolu Tarihi alanı başta olmak üzere, özellikle 2018 yılının da dünyada “2018 Troia Yılı” ilan edilmesi gündemdeki yerini korurken, kültür turizmin de vazgeçilmez destinasyonları arasında yer alıyor.


NTV’de yayınlanan “Dünyanın Turizmi” adlı Programın tamamı..