BAŞARILARINI 'MÜKEMMELİYET MÜHÜRÜ' İLE TAÇLANDIRDI

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Türkiye ve turizm sektörü için büyük önem arz eden “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards”ödülünü Türkiye’ye getirerek büyük gurur yaşattı.

Ödül gecesinde Genel Müdür Mustafa Alparslan da turizmde ferdi başarı ödülü, “Pantheon of Hospitality”i alan ilk Türk turizmci oldu.

Dünyada sadece lüks segmentteki konaklama faaliyetlerini değerlendiren ve uluslararası en prestijli ödüllerden biri olan “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards” ödül töreni, bu yıl 5 Ekim’de Atina’nın doğal güzelliğiyle ünlü Vouliagmeni Gölü tesislerinde gerçekleşti. Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, otel ve resort adayları arasında “Signum Virtutis” olarak tanımlanan ‘Mükkemmelik Mühürü’nü ikinci kez almaya hak kazandı. Jülide Ateş’in sunduğu gecede 20 farklı ülkeden kazananlara ödülleri verildi.Gecenin en güzel sürprizi ise her yıl sadece bir kişiye verilen turizmde ferdi üstün başarı ödülü “Pantheon of Hospitality”nin, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan’a verilmesi ve “Pantheon of Hospitality”nin ilk kez Türkiye’ye gelmesi oldu.

Doğa harikası Vouliagmeni Gölü tesislerinde gerçekleşen bu özel galaya dünyanın birçok ülkesinden üst düzey katılım gerçekleşti. Turizm sektöründeki en başarılı yöneticiler arasından her yıl yapılan seçimde sadece bir kişiye verilen “Pantheon of Hospitality” ödülü de ilk kez bir Türk turizmci olarak Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan’a verildi. Alparslan’ın ismi ve fotoğrafı organizasyonun web platformunun sayfasında ebediyen kalacak ve basılı yayınlarla tüm dünyaya dağıtılacak. Alparslan’a kişiye özel olarak imal edilen Pantheon yüzük,Pantheon saat ve dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Oliver Jiszda tarafindan hazırlanan profesyonel portresi hediye edildi.

Hem Türkiye hem de sektör adına büyük önem taşıyan bu ödülleri almaktan gurur duyduklarını söyleyen Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan, “Ülkemizi ve Wyndham Hotels & Resorts markamızı bu denli başarıyla temsil eden ve dünyaya adımızı duyuran tüm ekibime ve desteğini esirgemeyen siz “Wyndham Kalamış Dostlarına” gönülden teşekkürü bir borç biliyorum. Bir Türk turizmci olarak adımı bireysel ödüle de yazdırdığım için büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Fark yaratmaya ve en güzeli başarmaya odaklı olan çalışmalarımız hızlanarak devam edecek” diye konuştu.