BAYRAMDA RAFTİNGE AKIN ETTİLER

Bayram boyunca büyük bir yoğunluğun görüldüğü Köprülü Kanyon’da her gün beş bine yakın kişi rafting yaptı. Büyük bir yoğunluğun yaşandığı bölgede, özellikle ilk defa Rafting yapanlar büyük bir heyecan yaşarken, adrenalin ve takım oyununun da ne kadar önemli olduğunu görmüş oldular.







Geçen seneye göre daha iyi bir sezon geçiriyoruz!

1973 yılında Milli Park olarak ilan edilen Köprülü Kanyon uluslararası rafting literatüründe önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden bölgenin etkin Rafting Şirketlerinden birisi olan Tarzan Rafting'in İşletme Sahibi Şeref Koca bayramda yaşadıkları yoğunluğa dikkat çekerek,” Geçtiğimiz yıl turizmde yaşanan genel sorunlar nedeniyle çok kötü bir sezon geçirmiştik. Bu yıl gerginliklerin bitmesi ile birlikte Rusya pazarının da açılması ile işlerimizde bir kıpırdama başladı. Geçen seneye göre daha iyi bir sezon geçiriyoruz. İnşallah böyle devam eder. Köprülü Kanyonumuz, uluslararası rafting literatüründe çok önemli bir yere ve üne sahip. Yabancı misafirlerimiz bölgemizi çok iyi biliyorlar ve eğer Antalya’ya tatile geliyorlarsa mutlaka Rafting yapıyorlar. Bu bayramda Köprülü Kanyonumuzda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram boyunca her gün yaklaşık beş bine yakın kişi rafting yaptı.” dedi.







Peki Rafting ücreti ne kadar?

Şeref Koca Rafting ücretleri konusunda da bilgiler verirken, “ Öğle yemeği transfer dâhil Rafting turumuz 50 TL. Eğer transfer istemezler ve kendi aracımız ile geleceğim Rafting yapacağım diyorlarsa,  Rafting Turu 30 TL. Rafting yapmayanlar ve bu heyecanı yaşamayanlar varsa, özellikle bu sıcaklarda tavsiyemiz "Rafting" olur! Herkesi bu heyecana Köprülü Kanyon’a bekliyoruz” diye konuştu.

Rafting hakkında daha geniş bilgi için
Tarzan Rafting: 0 533 397 14 87