BİSİKLET HİZMETİ VERMEYE BAŞLADI

BİSİKLET HİZMETİ VERMEYE BAŞLADI
Yılın her ayında sunulan bu yeni hizmet ile Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, İstanbul’da misafirlerine bisiklet kiralama hizmeti veren tek otel olma özelliği taşıyor.

İstanbul’un en nezih semti Kalamış’ta konumlanan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafirlerine bisiklet hizmeti sunuyor. Bu hizmet aracılığıyla şehrin merkezinde bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak ve aktif yaşamı desteklemek adına yola çıkan otel, ziyaretçilerine bahar ve yaz aylarında Kadıköy – Bostancı sahil şeridinde pedal çevirerek keyifli vakit geçirme imkanı sağlıyor. Bisiklet hizmeti veren Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, bu hizmeti İstanbul’da veren ilk otel olma özelliği de taşıyor. Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, taşınabilir, donanımlı ve konforlu şehir bisikletleriyle yerli ve yabancı konuklarına sağlıklı ve keyifli bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Sağlıklı ve sosyal yaşamın yaygınlaştırılmasını ilke edinen otel, ilerleyen dönemlerde Anadolu Yakasında gerçekleşecek bisiklet yarış ve organizasyonlarına destek vererek projeyi daha geniş kapsama yaymayı planlıyor. Şehrin karmaşasından kaçmak isteyenler otelden aldıkları bisikletlerle kafe, park, restoran ve yeşil alanların bulunduğu bisiklet yolunda keyifli bir turla çıkabilecekler. Moda, Kalamış, Fenerbahçe Parkı ve Caddebostan Sahili’ni bisikletleriyle keşfe çıkacak olan otel ziyaretçileri, trafik sorunundan uzaklaşarak günün keyfini çıkarabilecek.