'BÖLGE KAVRAMI YOK OLDU, HİZMET KAVRAMI ÖN PLANA ÇIKTI!'

Halil ÖNCÜ( MANAVGAT) - Manavgat’a bağlı Örenşehir Mahallesinde yer alan ve Ultra Her Şey Dahil sistemi ile hizmet veren Alarcha Hotels & Resorts’ün Satış ve Pazarlama Müdürü Mahmut Özmen ile gündemi değerlendirdik.

'BÖLGE KAVRAMI YOK OLDU, HİZMET KAVRAMI ÖN PLANA ÇIKTI!'

Mahmut Özmen, artık turizmde bölge kavramı yok olduğunu ve hizmet kavramının ön plana çıktığını söyledi. Özmen, “Artık turizmde bölge kavramı yok. Hizmet kavramı ön plana çıktı. Bizde bu bölgede yeni bir tesisiz. Burada verdiğimiz hizmet ile de misafirlerimizi memnun şekilde evlerine gönderiyoruz. Şu anda % 75 doluluğumuz var. Misafirlerimiz verdiğimiz hizmetten çok memnunlar. İlerleyen günlerde, tesisimiz bu seneyi geçirdikten sonra daha üst seviyelere gelerek bütün misafirlerimize son noktada kaliteli hizmet vererek bütün misafirlerimizi buraya çekmek istiyoruz”

Mahmut Özmen, tesislerinde Rus pazarı, Ukrayna Pazarı ve iç pazarda güzel bir hareketlilik yaşadıklarını söyleyerek “Bu sene zorlu olmasına rağmen tesisimizi açtık. Türk turizmi olarak sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Tabi bunun yanında sevindirici bir durum daha var. Tesisimizde, Fransız pazarında çok güzel bir hareketlilik var.  Bunun yanında Rus pazarı, Ukrayna Pazarı ve iç pazarında güzel bir hareketlilik var. İlerleyen dönemlerde inşallah İngiliz ve Alman Pazarını bölgemize bekliyoruz. Yaşanan sıkıntılardan bir an önce kurtulup, ülkemizi, turizmimizi canlandırmayı düşünüyoruz. “ diye konuştu.