BÖLGEDE İLK VE TEK TAM PANSİYON+KONSEPTİ

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, 1 Eylül 2020 tarihi itibarıyla yarım pansiyon hizmet konseptinin yanı sıra dileyen misafirleri için tam pansiyon + (full board +) hizmeti de verecek.

BÖLGEDE İLK VE TEK TAM PANSİYON+KONSEPTİ

İstanbul’a iki saat uzaklıkta ve doğanın kalbinde ayrıcalıklı bir konumda yer alan Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, bulunduğu bölgede bir ilke imza atıyor.

Yarım pansiyon olan hizmet konseptinin yanı sıra, 1 Eylül 2020 tarihi itibarıyla tam pansiyon + (full board +) konseptinde de misafirlerini ağırlayacak olan Elite World Sapanca, hizmetlerine bir yenisini ekledi.Dileyen misafirler, zengin açık büfe kahvaltısı ve akşam yemeğinin yanı sıra öğle yemeğinin de dahil olduğu “Tam pansiyon + konsepti” ile öğle ve akşam yemeklerinde; restaurant içindeki yemek saatleri dahilinde limitsiz alkolsüz ve yerli alkollü içeceklerden tercih edebilecek. Bu uygulamayla misafirlerinin konforunu ve memnuniyetini düşündüklerini söyleyen Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, yeni konseptle birlikte bölgede bir ilke imza attıklarını ve tam pansiyon hizmet veren tek otel olduklarını ve misafir memnuniyetinin sürdürülebilirliğini hedeflediklerini belirtti.

Toplam 8 bin 500 metrekare ile Türkiye’nin en büyük wellness ve spa alanına sahip Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort pandemi sonrası yeni normal düzenle birlikte kapasitesinin yüzde 50’si oranında dolulukla, geniş sosyal mesafeli alanları ile hizmetlerini sürdürüyor.