BOLU FUTBOL TAKIMLARININ KAMP MERKEZİ OLACAK

BOLU FUTBOL TAKIMLARININ KAMP MERKEZİ OLACAK
BAŞKAN YILMAZ "BOLU FUTBOL TAKIMLARININ KAMP MERKEZİ OLACAK"

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin Bolu'ya tesis yapması konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış mevsiminde Antalya'nın çok sayıda futbol takımını ağırladığını, Bolu'nun da yaz aylarında takımların ilgi odağı olması için çalışmaların devam ettiğini anlattı. Kartalkaya'daki 5 otelin yaz aylarında kapalı olduğunu hatırlatan Yılmaz, ''Oradaki otellerin 12 ay boyunca çalışması için Sarıalan Yaylası bölgesine 12 adet futbol sahası yapılması, Abant bölgesine futbol sahaları yapılması ve kent merkezine yapılacak olan sahalar için çalışmalarımız devam ediyor. Altyapımızı kurmakla ilgili çalışmalarımızı adım adım gerçekleştiriyoruz'' diye konuştu.

 Fenerbahçe'nin Düzce'deki Topuk Yaylası'nda tesisi bulunduğunu anımsatan Yılmaz, ''Fenerbahçe, doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nın yakınlarına tesis yaptı. Beşiktaş takımı ile 2012 yılında görüşmelerimiz oldu, Seben Gölü kenarına tesis yapacaklar. 'Bolu'yu bütün dünya takımlarının gelmek istediği bir yer haline getirebilir miyiz' düşüncesindeyiz. Bütün amacımız bu'' şeklinde konuştu.

 ''Galatasaray ve Trabzonspor'un Bolu'ya tesis yapması konusunda görüşmelerimiz devam ediyor'' diyen Yılmaz, yerli ve yabancı takımları kente beklediklerini sözlerine ekledi. ( Kaynak:koroğlugazetesi.com )