BRİÇ FEDERASYONU SPONSORUNU SEÇTİ

BRİÇ FEDERASYONU SPONSORUNU SEÇTİ
Türk brici son yıllarda kazandığı başarılarla kendinden söz ettirmeye başlamıştı. Öncelikle organizasyonlarda Dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alıyoruz. Organizasyon başarılarımızın yanında, sporcularımızın Avrupa ve Dünya çapında dereceler alması ve bu sporun her alanında başarılı olmak hedefimizdi. Ekim 2008'de sporcularımızın 1. Dünya Zihin oyunlarında aldığı muhteşem dereceler; bireysel ve çiftlerde 2 Dünya şampiyonluğu, bayanlarda takım halinde Dünya 4.lüğü, erkeklerde takım halinde Dünya 9.luğu, hedeflerimizi daha da yükseltmişti.
6 aylık yönetimimiz sırasında, öncelikle bu spora gönül verenlerin yıllardır ihtiyacını duyduğu katılımcı ve güleryüzlü bir yönetim ve buna bağlı daha keyifli, daha başarılı yarışma ortamlarının sağlanması tüm briç camiasının takdirini topladı. Elimizdeki kısıtlı imkanlarla sporcularımıza sağladığımız küçük bir destek bile geçtiğimiz günlerde çok önemli bir başarıyı da beraberinde getirdi. 18 Haziran'da Emine Şen ve Tezcan Şen'den oluşan çiftimiz, 4. Avrupa Açık Şampiyonalarında Karışık Çiftler 2lide Avrupa Şampiyonu olarak bayrağımızı göndere çektirdi ve İstiklal Marşımızı Avrupa'ya dinlettiler. Sporcularımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamak, onları daha başarılı dereceler almaya yönlendirmek ve bu sporu daha popüler hale getirmek maddi olarak daha güçlü bir federasyon yapısı ile mümkün olacaktır.
Bugünden başlayarak, Delano firmasının kurumsal anlayış ve profesyonel çalışma ile federasyonumuzun önünde açacağı yeni kapılar, sağlayacakları güçlü ve sürekli sponsorluklar ile hedeflerimize daha emin, daha başarılı yürüyeceğiz. Yönetimimizin bu hedeflerine inanan ve bize güvenen, Delano firması ve değerli yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Aslında şu anda yaptığımız şey Türk bricinde bir devrimdir ve her devrim gibi biraz meşakkatli, biraz sancılı süreçlerden geçmiştir. Devrimler toplum ve insan hayatında kökten değişikliklerle mümkündür ve malesef alışılmış ve varolandan yana olan küçük beyinlerin bunu anlaması ve algılaması beklenemez. Ancak biz yolumuza her koşulda devam ederek bugüne ve bugünden başlayarak geleceğe ulaştığımızı biliyoruz.
Türk bricine, Türk sporuna hayırlı olması dileklerimizle.
Bizi İstanbul'un en eski ve en hoş oteli La Maison'da ağırladığı için Deniz Anapa 'ya teşekkür ediyoruz.Amacımız Avrupa Briç Şampiyona'sını 2010'da İstanbulda yapmak ve Delano Seyahat Acentesi olarak çok önemli sponsorluk başlatmak.