BU GÖSTERİ KAÇMAZ DİYORSANIZ!

Hilton ParkSA’da ise, panoramik manzara eşliğinde inanılmaz bir görsel şölene hazır olun. İstanbul Boğaz’ının üzerinde gözlerinizi kamaştıracak bir ışık şov izlemek istiyorsanız Cloud 7 Restaurant & Terrace sizi bekliyor olacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan kırmızı kokteyller; “Ateş”, “Yıldız”, “Günbatımı”, “Gece” ve “Ayışığı” konukların beğenisine sunulacak. Maçka Parkı’nın yanı başındaki ve Nişantaşı’na yürüme mesafesindeki konumu ile son derece merkezi bir lokasyonda yer alan Hilton ParkSA’daki yerinizi hemen ayırtın.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: www.hiltonparksa.com.tr 0212 310 1200

Boğaziçi Köprüsüne yakınlığıyla fark yaratan Conrad İstanbul’da ise 29 Ekim başka bir coşkuyla kutlanacak. Otelin 14. katında bulunan muhteşem İstanbul ve Boğaz manzarasıyla Summit Bar & Terrace Restaurant’ta gözlerinizi ışık şovundan alamayacaksınız. İstanbul’daki 29 Ekim kutlamalarını ve havai fişek gösterilerini izleyebileceğiniz Conrad İstanbul, üstün hizmet anlayışla da size ve misafirlerinize unutulmaz bir gece yaşatacak.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: www.conradistanbul.com.tr 0212 310 2525

Hilton İstanbul Boğaz manzaralı mekânlarıyla 29 Ekim’de şüphesiz en ideal alternatiflerden biri. Hilton İstanbul’un 9. katındaki Lübnan restoranı Al Bushra 29 Ekim kutlamasına çok özel bir menü ile hazırlandı. Lübnan mutfağının en seçkin örneklerinden Warakenab, Hoummos Beiruty, Kebbeh ve Falafel, iştah kabartan sunumlarıyla Kafta Kebab, Tavuk Şiş ve Yoğurtlu Kebap’tan oluşan kusursuz bir sofra sizleri bekliyor olacak.