BU KİTAPLA KEMER’İN TADI ÇIKACAK!

“Kemer’in tadını çıkar!” adlı kitabın tanıtımı gerçekleştirildi.

BU KİTAPLA KEMER’İN TADI ÇIKACAK!

Kemer Turizmci ve İşadamları Derneği’nin kültür hizmeti olarak hayata geçen kitap aynı zamanda www.enjoykemer.com adlı internet sitesi ile de yayında.

Tanıtım toplantısı Kemer Pastanesi’nde gerçekleştirilirken, toplantıya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam,Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ve Yönetim Kurulu üyeleri ile kitaba katkı sunan yazarlar,çevrimenler, çizerler ve web sayfası editörleri katıldı.

“Kemer’in Tadını Çıkar” kitabında ve projesinde Usta Karikatürist Mustafa Kocabaş kalemini konuştururken çizimleri ile de dikkat çekti. Bu arada dizgi ve grafik tasarımının DGN Reklam Ajansnın yaptığı kitapta, ingilizce Tercüman Hülya Bekaert ve Rusça Tercüman Elene Hoşer çevirileri ile büyük katkı koydu.

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez yaptığı açıklamada “Kemer’imiz dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından birisi. İşte bu kitabımız adından anlaşılacağı üzere okuyucuların Kemer’in tadını çıkarmaları için hazırlanmış bir kitap.  Kitabımızda Kemer’deki yeme içme mekanlarının güzellikleri ve birbirinden eşsiz lezzetleri anlatılıyor. Katkı koyan herkese teşekkürlerimiz sunuyorum.”dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da yaptığı açıklamasında “ Bu kitapta ciddi bir emek sarfedilmiş. Olması gereken bir çalışma olmuş. Başta KEMAİD Başkanı Rıza  Sönmez olmak üzere bu çalışma da emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Kemer Kymakamı Hüseyin Çam ise yaptığı açıklamasında “ Bu eser için gerçekten çok emek verilmiş. Emek veren bütün paydaşlara bütün proje ekibine çok teşekkür ediyorum. Kitapta barkod sisteminin kullanılması güzel olmuş. Farklı bir çalışma olmuş. Kemer dünyada marka bir şehir. Bu marka şehrim dünyada çok daha fazla tanıtılması çok önemli ve değerli.”dedi.