CAN YAPI MARKET, OTEL SATIN ALMALARININ MERKEZİ OLDU

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - Kemer’de yer alan ve bin 500 m2.lik mağazası ve Çamyuva’daki şubesi ile bölgeye hizmet veren ve Temelden çatıya her türlü ürünü kaliteli ve uygun fiyata sunan Can Yapı Market, bölge Otellerinin de vazgeçilmezi oldu.

CAN YAPI MARKET, OTEL SATIN ALMALARININ MERKEZİ OLDU

Bölgede kış dönemi ile birlikte yenileme çalışmalarına giren otellerin birçoğu satın almasını kendi bulundukları bölgesi olan Kemer’den tercih ederken, Can Yapı Market de bayisi olduğu çok sayıda firmanın ürünlerini kısa sürede otellere ulaştırıyor.

Kemer Can Yapı Market Sahibi Durmuş Can yaptığı açıklamasında, “ Kemer’de yer alan mağazamız Can Yapı Markert olarak, Çamyuva’daki şubemiz ile birlikte Kemer’e hizmet vermekteyiz. Bölgemizdeki otellere uygun fiyat, kaliteli hizmet sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. ,Can Yapı Market olarak birçok ürünün bayisiyiz. Amacımız Kemer ve Bölgesinde bulunan otellerimize uygun fiyat ile kaliteli bir hizmet sunmak. Bölgemizde şu anda yenileme çalışmaları olan birçok küçük büyük otel var. Onlara temelden çatıya, inşaat malzemesi vermekteyiz. Profil demir, bordex, alçı, alçıpan, Ytong, çimento gibi birçok markanın fabrika bayisiyiz. Bin 500 m2.lik mağazamızda da otel tekstilinden tüm otel ihtiyaçlarına uygun malzeme bulunmakta. Uygun fiyatları ile tüm otellerimizi ihtiyaçları oranında Can Yapı Market’te bekliyoruz. Beldibi’nden Çıralı’ya kadar günlük servislerimiz mevcut”dedi.

Durmuş Can, Kemer’de bulunan otellerin yine Kemer’de bulunan esnafları tercih ederek satın almalarını yapmalarını çok olumlu bulduklarını belirterek, teşekkürlerini sundu. Can, “ Bölgemizde turizm sezonunun kapanması ile birlikte, bölgemizdeki otellerde hızlı bir şekilde yenileme çalışmaları devam ediyor. Çok sayıda bölgemizde yer alan otellerimiz satın almalarında bölge esnaflarını ve bizleri tercih edip teklif alıyorlar. Her zaman Kemer esnafından alışveriş yapmak istediklerini iletiyorlar. Bu da bize büyük bir mutluluk veriyor. Bölgemizde şu anda Limak Limra, Kimeros, Zigana Tatil Köyü, Maxx Ryal gibi birçok otel ile çalışıyoruz. Onlara buradan çok teşekkür ediyorum, Kemer esnaflarını tercih ettikleri için. Biz de onlardan gelen teklifleri hızlı bir şekilde fiyatlandırıp geri dönüş yapıyoruz. Uygun gördükleri siparişleri çok kısa bir sürede adreslerine teslime ediyoruz” diye konuştu.