ÇANAKKALE ROMANYA’DA FARK YARATTI

20-23 Şubat 2020 tarihleri arasında 43.’sü gerçekleştirilen TTR Bükreş Romanya Turizm fuarında ÇATOD 14 Otel ve 26 temsilcisi ile katıldı.

ÇANAKKALE ROMANYA’DA FARK YARATTI

ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer “Balkan Pazarı Çanakkale turizminde çok önem verdiğimiz bir pazar. Üyelerimizin yoğun katılımı ile geçtiğimiz hafta Sofya, bu hafta Bükreş Turizm fuarlarına katılarak her noktada Çanakkale’mizi tanıttık. Bükreş Turizm fuarına 15 yıldır sürekli katılıyoruz. Bu yıl TÜRSAB’ın çok değerli desteği ile TÜRSAB standında ÇATOD olarak Çanakkale’mizi tanıttık. Mevcut standımız haricinde fuarda çalıştığımız çok sayıda partner tur operatörünün stantlarında Çanakkale destinasyonunun tanıtımına destek olduk. Üye otellerimiz fuar genelinde çok sayıda turizm profesyoneli ile verimli toplantılar gerçekleştirdi. Korona virüsü nedeniyle özellikle Uzakdoğu pazarı özelinde Çin pazarında önemli bir kayıp oluştu. Bizler bu pazardaki kayıpları telafi etmek için mevcut pazarlarımızın daha fazla gelişmesi için yoğun bir çaba harcıyoruz. Balkan pazarında hedefimiz ve çalışmalarımız Çanakkale’nin tercih edilen bir ana turizm destinasyonu olması yönünde. Ülkemize tekrar gelen turistler için tur operatörleri özellikle yeni destinasyonlar arıyor, bu konuda önemli bir mesafe katettik. Artık Balkan tur operatörlerimiz Çanakkale hakkında çok daha fazla şey biliyor ve birlikte Çanakkale’yi ana destinasyon olarak sunmak için çalışmalar yürütüyoruz. Bizimle burada yer alan, çok kıymetli desteğini esirgemeyen TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ali Bilir, TÜRSAB Çanakkale Körfez BTK Başkanı Ahmet Çelik ve TÜRSAB Gastronomi İhtisas Başkanı Ömer Kartın’a çok teşekkür ederiz. Tüm üyelerimize verdikleri büyük mücadele için gönülden tebrik ediyoruz. Fuarın 2. gününde Bükreş Büyükelçiliğimiz Ticaret Müşaviri Sn Sude Gürcan standımızı ziyaret ederek, çalışmalarımızda başarı diledi. “dedi.


20-23 Şubat 2020 tarihleri arasında 43.’sü gerçekleştirilen TTR Bükreş Romanya Turizm fuarında ÇATOD 14 Otel ve 26 temsilcisi ile katıldı.