ÇANAKKALELİ OTELCİLER, EMİTT'TE

24. EMITT Turizm Fuarında Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği ÇATOD Çanakkale’yi en güçlü şekilde tanıtmaya devam ediyor.

ÇANAKKALELİ OTELCİLER, EMİTT'TE

ÇATOD üyelerimiz çok sayıda seyahat acentesi ve seyahat severler ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Çanakkale'nin turistik cazibe noktaları, Tarihi Yarımada, yeni açılan Troya Müzemiz, Troya Kültür Rotası, Troya Milli Parkındaki gelişmeler tüm ziyaretçilere yoğun bir şekilde anlatıldı.

Standı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy da ziyaret etti. ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer “ÇATOD olarak Çanakkale ilimizin ve Ülkemizin tanıtımı ve gelişimi için her alanda durmaksızın canla başla mücadele ediyoruz. Tarihi Alan Başkanımız Sayın İsmail Kaşdemir’e ÇATOD ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği ve Çanakkale tanıtım deski imkanı için şükranlarımızı sunarız. Tarihi Alan Başkanlığımız bölge ve ülke turizmimizin gelişimi için çok güçlü değerler üretmeye devam ediyor. Başta tarihi alanın ihyası olmak üzere, batık turizmi, uluslararası tanıtımlar, gerçekleştirilen restorasyonlar ile bölge ve ülke turizmine güç vermeye devam ediyor. Kültür ve Turizm Başkanlığımız himayelerinde ve Çanakkale Valiliğimiz önderliğinde büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Troya 2018 yılından sonra Çanakkale’miz gücüne güç katıyor. EMITT Fuarında ÇATOD deskimizin haricinde 4 üye tesisimiz kendi özel standları ile Çanakkale’mizin tanıtımına katkı sağlamaya devam ediyor. 20 kişinin üzerinde ÇATOD üyesi EMITT İstanbul fuarına katılarak gerçekleştirdiği çok sayıda görüşme ile Çanakkale’mizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Tüm kurumlarımıza ve paydaşlarımıza destekleri için sonsuz teşekkür ederiz.” dedi.

Fuarın 2. Günü ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, Başkan Yardımcısı Mehmet Satar, Genel Sekreter Erhan Pazarbaşı, Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Gökser ve Sayman Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Şölen Kolin Hotel standında yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda yakın dönem faaliyetleri ile ilgili planlama yapıldı.