CAPE BODRUM BEACH RESORT’E YENİ BİR DOKUNUŞ

Başlıca faaliyet alanları inşaat, altyapı, enerji üretimi, doğalgaz dağıtımı, sanayi, madencilik ve gıda olan Fernas Şirketler Grubu’na ait Cape Bodrum Beach Resort, Türkiye’nin St. Tropezi Bodrum’un Gündoğan Koyu’nda 3 Mayıs 2019’da yenilenen yüzüyle hizmete giriyor…

CAPE BODRUM BEACH RESORT’E YENİ BİR DOKUNUŞ

’’Cape Bodrum Beach Resort ; yenilenen kadrosu, hizmet ve servisleri ile dikkat çekiyor..’

2019 yaz sezonuna profesyonel ekibi ile giriş yapacak Cape Bodrum Beach Resort’un yeni Genel Müdürü, sektörün tanınan isimlerinden ve Hillside Beach Club’ta uzun yıllar aynı pozisyonda görev alan ve sonrasında  Club Marvy’nin kuruluşu ve açılışını gerçekleştiren  Hasan Gürsel oldu.

Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini ise geçmiş dönem İstanbul’da 5* lı otellerde ve en son Wyndham Oteller Grubu’nda Cluster Direktörlüğü görevini üstlenen Aslı Atasu yürütecek.

Ankara HiltonSa’da görevine başlayan ve ilk Hilton Garden Inn’ın kurucuları arasında yer alan Özgür Ergenç ise Operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenecek.Özgün ve yenilikçi kadrosu ile Cape Bodrum Beach Resort, A+ hizmet ve servis kalitesi ile misafirlerini yepyeni bir konaklama deneyimi yaşamaya davet ediyor…

’’Rafine ve özgün kon septi i le üst gelir grubuna hitap edecek … ’’

Türkiye’nin St. Tropez’i Bodrum’un en güzel koylarından Gündoğan Koyu’nda konumlanan Cape Bodrum Beach Resort, sade ve sofistike mimari yaklaşımla yeniden tasarlanan tümü deniz manzaralı - 29’u özel havuzlu, 53 suite oda ve özenle hazırlanmış deluxe odalar - 110 odası ile Gündoğan Koyu’nun en ihtişamlı oteli olarak ön plana çıkıyor. Oda & kahvaltı (B&B) lüks bir hizmet sunan Cape Bodrum Beach Resort; yerel ve organik ürünlerden oluşan zengin ve iddialı kahvaltı büfesi ile güne iyi başlamanızı sağlıyor.

Deniz kenarında konumlanan Escape Beach & Lounge; bohem bir atmosfer sunan deck plajı,  chill out ve jazz  tınıları eşliğinde sıra dışı kokteylleri ile serinleyeceğiniz barı, Ege ve Akdeniz notaları taşıyan lezzetlerin sofraya taşındığı  A La Carte restoranı ile gurme kaşiflerin ve tekne sahiplerinin durak noktası olmaya aday..

Cape Bodrum Beach Resort’un tatlı sohbetler için buluşma noktası olmaya aday bir diğer mekanı ise Cantina Artisan Café & Patisserie.. Üçüncü ve dördüncü nesil kahveleri, özel demleme çayları, İtalyan ve Fransız pasta çeşitlerinin yanı sıra; ’’kasede yemek’’ trendini deneyimleyebileceğiniz sağlıklı sunumları ile yazın vazgeçilmezler listesinde yer almaya hazırlanıyor. BluWell Spa & Sports, tatiline devam ederken spor aktivitelerine, kişisel bakıma zaman ayırmak isteyen misafirler için  beden, ruh ve zihin dengesini bulacakları bir kompleks.. Haftanın her günü özel eğitmenler eşliğinde yoga, fitness ve cycling aktiviteleri; sakinleştirici spa alanında uzman terapistlerin masaj uygulamaları misafirlerine bir yaşam tarzı sunuyor..

’’Dış Pazar ağırlıklı çalışacak..’’

Bodrum genel hedef kitlesinin aksine ağırlıklı olarak Avrupa, Orta Doğu, CIS ülkelerinden misafirlerini ağırlayacak.  Yalıkavak ve Türkbükü arasında konumlanması nedeniyle Bodrum çevresinde yükselen bir değer olan Gündoğan Koyu’nda konumlanması yerli turistler için de eşsiz bir tatil avantajı sağlıyor.

Cape Bodrum Beach Resort bu yeniliklerini keyifle paylaşmak üzere 3 Mayıs’ta  misafirlerine kapılarını açıyor..