ÇATİOD'DA YUSUF KAYAALP DÖNEMİ!

ÇATİOD'DA YUSUF KAYAALP DÖNEMİ!
29 Nisan 2018 Pazar günü Troia Tusan Hotel'de, ÇATİOD 3'ncü Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Derneğe kayıtlı 67 üyeden 22 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen kurulda, yeni yönetim başkanı Yusuf Kayaalp oldu. 3'ncü Olağan Genel Kurulda dernek başkanlığına seçilen Kayaalp, kurulda ilk olarak dernek hakkında bilgiler vererek; "Kıymetli vaktinizi ayırarak, 29 Nisan tarihinde gerçekleşen 3'ncü Olağan Genel Kurul toplantısına katılımlarınız için çok teşekkür ederiz. Gerek iş, gerekse özel durumlardan dolayı toplantıya katılamayan üyelerimiz, mesajlarınız ve tüm kalbinizle yanımızda olduğunuz için sizlere de teşekkür ederiz. Sivil toplum kuruluşları, birlik ve beraberliğimizin artarak devam edebilmesi için büyük önem arz etmektedir. Derneğimizi kuran ve bugünlere getiren değerli büyüklerimize, bizden önceki başkanlarımıza ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.



Amaçları dernek yapısını daha da güçlendirmek!

ÇATİOD Yeni Dönem Başkanı Yusuf Kayaalp konuşmasının devamında asıl amaçlarının, tüm mezunları aktif dernek üyesi haline getirerek mezunlara ve okumakta olan öğrencilere gerek iş hayatında, gerekse sosyal hayatta fayda sağlayan bir yapıya dönüştürmek olduğunu belirtti. Son olarak derneğin geçmiş dönem ve gelecekteki faaliyetlerine değinen Kayaalp, dernek tarafından burs sağlanan fakülte öğrencilerinin sayılarının arttırılması, çeşitli turizm fuarlarına katılarak fuarlarda stant açılması, öğrenciler için sektör ile ilgili paneller ve seminerler yapılması konularında çalışmaların yapıldığını açıkladı.



ÇATİOD Genel Kurulunda Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:
Yusuf Kayaalp (Başkan), Cihan Aşçı (Başkan Yardımcısı), Ayşe Demireluşaklı (Başkan Yardımcısı), Ecevit Sayılır (Sayman), Serhat Koçarslan (Genel Sekreter), Ceyhun Tetik (Asil Üye), Kağan Kan (Asil Üye), Berkay Murat Akarsu (Yedek Üye), Fahri Tiryakioğlu (Yedek Üye), Naciye Genceşmek (Yedek Üye), Efe Dizer (Yedek Üye), Hakan Karaca (Yedek Üye), Kenan Taş (Yedek Üye), Faruk Bayrak (Yedek Üye).

Denetim Kurulu:
Oğuz Taşpınar (Başkan), Hacı Mehmet Yıldırım (Başkan Yardımcısı), Murat Aksu (Başkan Yardımcısı), Filiz İnce (Yedek Üye), Serbay Yıldırır (Yedek Üye), Ali Bartu Şeyhületibba (Yedek Üye).

Başarılar diliyoruz!

www.turizmdosyasi.com alarak Yusuf Kayaalp Başkanlığındaki ÇATİOD ( Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mezunlar Derneği ) 'nin yeni yönetimine başarı ve kolaylıklar diliyoruz.