ÇAVUŞOĞLU, "SİRENE TÜRK TURİZMİNİN GÖZBEBEĞİDİR"

Son dönemde Türk turizminin öne çıkan gruplarından olan Akkanat Holding’in turizm felsefesini de anlatan Volkan Çavuşoğlu, ‘’Biz gerçekten, mutlu tatiller satıyoruz. Turizm sektöründe tutarlılık ve güven çok önemlidir. Biz konuklarımıza, tesisimizde vaat ettiğimiz herşeyi birebir sunuyoruz’’ dedi.



Volkan Çavuşoğlu, ‘’Biz gerçekten, mutlu tatiller satıyoruz. Turizm sektöründe tutarlılık ve güven çok önemlidir. Biz konuklarımıza, tesisimizde vaat ettiğimiz herşeyi birebir sunuyoruz.’’

Sirene Belek Hotel’i ana hatlarıyla anlatır mısınız?
Çam ağaçlarının göz alıcı yeşili ile Akdeniz’in sınırsız maviliğinin buluştuğu eşsiz bir coğrafyada yer alan Sirene Belek Hotel, Türk Turizmi’ nin gözbebeği olan tesislerden biri olarak öne çıkıyor. Doğal dokusu ve sahil şeridinin büyüsünü fazlasıyla hissettiren Sirene Belek Hotel, Belek Turizm Merkezi’nin en güzel bölümünde bulunuyor. 120 bin m2’lik bir alan üzerinde kurulu olan 5 yıldızlı Sirene Belek Hotel, Akdeniz mimarisinin izlerini taşıyor. Toplam oda sayısı 441 olan otel; tasarımı, modern ve estetik mimarisi ile misafirlerin yaşam alanlarına verdiği önemi vurguluyor. Doğal bitki örtüsü sayesinde, yeşilin bütün tonlarıyla konforlu, geniş ve huzurlu alanlar sunan otel, misafirlerin rahatı düşünülerek özel olarak dizayn edildi.


Yazın aile oteli olarak hizmet veren Sirene Belek Hotel, ilkbahar ve sonbahar aylarında ağırlıklı olarak, golf oynayan misafirleri, yüzme gruplarını, futbol ve tenis gruplarını ağırlıyor.

Otelinizi ön plana çıkaran özellikler nelerdir?
Otelimizin ön plana çıkan en büyük özelliği, yazları Aile Oteli olmasıdır. Tesisimizde aileler için 141 adet, 50 m2 büyüklüğünde oturma odası+yatak odasından oluşan Superior Deluxe odalar bulunuyor. Villa bölümünde, olimpik havuzun yanında ve çocuk kulübünün bahçesinde, biri kaydıraklı olmak üzere 2 adet 10m çapında 30 – 60 cm derinliğinde çocuk ve bebek havuzu mevcut. Çocuk kulübünün 350 m2’si açık alan çim oyun parkından, 300 m2’si havuzun da içinde yer aldığı açık alandan, 132 m2’ si yarı kapalı çocuk restaurantından, 100 m2’si kapalı oyun alanından oluşuyor. Sirenus Fun Club ( 4 – 12 yaş grupları) gün içinde hizmet veriyor. İstek üzerine ve uygunluk durumuna göre, özel çocuk bakım servisi de veriliyor. Sirenus Fun Club’ın etkinlikleri kapsamında, her gün mini çizgi sinema, akşamları mini disco organizasyonları yapılıyor.


Otelde 441 adet odabulunuyor. Bunların 232 adeti Palace kısmında , 209 adeti ise, Villa kısmında yer alıyor.

Palace ve Villa’lardan oluşan otelinizin odalarından bahseder misiniz? Özellikleri nelerdir?
Otelimizde toplam 441 adet oda bulunuyor. Bunların 232 adeti Palace kısmında  (Ana binada), 209 adeti ise, Villa kısmında yer alıyor. Otelimizde birçok oda çeşidimiz mevcut. Palace ve Villa odalarımızın detaylarına gelince;
Palace: 204 Standard Junior Suite (45 m2). 8 Palace Suite (60 m2)(Yatak odası+Oturma Odası). 7 Palace Dubleks (60 m2). 4 Fiziksel Engelli Oda (45 m2).9 Terrace Suite (60 m2 Yatak Odası+Oturma Odası, 100m2 Terrace). Toplam 232 oda.
Villa: 141 Superior Deluxe Room (50 m2)( Oturma Odası+Yatak Odası). 28 Corner Room(45 m2). 4 Lale Suite (60 m2)(Dubleks). 8 Garden Suite (100 m2)( 2 Yatak Odası+1 Oturma Odası). 8 Pasha Suite (150 m2)(Dubleks 3 Yatak Odası+1 Oturma Odası). Toplam 209 oda.

2012 yılı ekim ayında, dünyanın en iyi golf oyuncusu ünvanını taşıyan Tiger Woods, Antalya Golf Kulübü’nün PGA Sultan sahasında 4 gün süresince oynamıştır.

Otelinizi ön plana çıkaran ana unsurların başında golf geliyor. Golf sahalarınızdan bahseder misiniz?
Tesisimize yürüme mesafesinde bulunan, 1350 dönümlük bir alan üzerinde hizmet veren kardeş kuruluş Antalya Golf Kulübü; PGA Sultan ve The Pasha sahalarından oluşuyor. Her iki sahanın projesi, Avrupa’nın en iyi proje-golf dizayn şirketlerinden European Golf Design tarafından hazırlandı. Sahaların danışmanlığı da, ünlü profesyonel golf oyuncusu olan David Jones tarafından yürütülüyor. PGA Sultan şampiyona sahası 71 par olup, parkur uzunluğu 6477 metredir. Pasha sahası ise, 72 par olup, parkur uzunluğu 5731 metredir.
2012 yılı ekim ayında, dünyanın en iyi golf oyuncusu ünvanını taşıyan Tiger Woods, Antalya Golf Kulübü’nün PGA Sultan sahasında 4 gün süresince oynamıştır. Ayrıca, otelimizde 25m x 50m ebatlarında 1,80m derinliğinde 10 kulvarlı tam olimpik yüzme havuzu bulunuyor. Aynı zamanda, tesis içinde 60 x 90 metre ölçülerinde çim futbol sahamız bulunuyor. Otelimizde kalan misafirler, bir çok spor aktivitesinden yararlanabiliyor.


Otelinizin spa, sahil ve havuzlarını anlatır mısınız?
Spa hizmetlerimiz, profesyonel Sanitas SPA firması uzmanlığında sunuluyor. Spa merkezimiz; kapalı havuz, masaj odaları, sauna ve Türk hamamı ile geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Toplam 5 adet havuzumuz mevcut: Palace açık havuz 1,40m derinliğinde ve iki adet su kaydırağı bulunuyor. (yaz sezonunda) Ayrıca, Palace ana binada, 1,80m derinliğinde, ortalama 26 derece sıcaklığında yarı olimpik kapalı havuz (kış sezonunda) konuklarımızın kullanımına sunulmuştur.

Spa hizmetleri, profesyonel Sanitas SPA firması uzmanlığında sunuluyor. Spa merkezimiz; kapalı havuz, masaj odaları, sauna ve Türk hamamı ile geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Tesisinizin misafir profili hakkında bilgi verir misiniz?
Tesisimizi yaz aylarında öncelikle aileler tercih ediyor. Tercih etmelerinin en önemli etkeni, aile konseptiyle hizmet veren bir otel olmamızdır.  Geniş ve büyük odalara sahip olmamız nedeniyle, aileler otelimizde çok rahat ediyor.

Sirene Belek Hotel, Türk Turizmi’ nin gözbebeği kabul edilen, doğal dokusu ve sahil şeridinin büyüsünü fazlasıyla hissettiren, Belek Turizm Merkezinin en güzel bölümünde yer alıyor.
Biz gerçekten, mutlu tatiller satıyoruz. Tutarlılık ve güven çok önemlidir. Biz konuklarımıza, tesisimizde vaat ettiğimiz herşeyi birebir sunuyoruz. Konuklarımızın güvenini boşa çıkarmıyoruz ve hatta onlara hayal ettiklerinden daha da güzel bir tatil yaşatıyoruz.  İlk bahar ve sonbahar aylarında ağırlıklı olarak, golf oynayan misafirleri, yüzme gruplarını, futbol ve tenis gruplarını ağırlıyoruz.

Mutfağınızla da isim yapmış bir otel olarak, misafirlerinizi nasıl bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor sunuz?
Zarif otelimizde, dünya mutfağını yakından takip eden profesyonel mutfak ekibimizle, misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ana restaurantımız Kybele, konuklarımıza  birçok lezzetli seçenek sunuyor. Palm Garden Restaurant, yaz sezonunda öğle yemeği süresince açık bulunuyor ve salatalar, güveçler, ızgaralar, Türk usulü ekmek çeşitleri, makarna çeşitleri, meyveler, dondurmalar ve tatlıları deneme şansı veriyor. Ayrıca A La Carte restaurantlarımızdan Mermaid, deniz ürünleri ile ünlüdür. A Casa’ da Güney Amerika mutfağını deneme şansını bulabilirsiniz.


Zarif otelimizde, dünya mutfağını yakından takip eden profesyonel mutfak ekibimizle, misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Sini Anatolian Cuisine, otantik Türk yemeklerini tatma imkanı sunuyor. Yüksek tavanlı, geniş ve ferah restaurantlarımız, yemek saatlerini keyifli bir şölene dönüştürmek için özel olarak tasarlandı. Misafirlerimiz  mutlu ve rahat bir ortamda yemek yeme zevkini yaşarken, servis ekibimiz çok çeşitli ve zengin menü seçenekleri ile her zaman onların hizmetinde olacak.( turizm aktuel )